ΑΕΚ: Έβγαλαν το κανονικό πρόγραμμα Γιακουμάκης και Κλωναρίδης

ΑΕΚ: Έβγαλαν το κανονικό πρόγραμμα Γιακουμάκης και Κλωναρίδης

Gazzetta team
ΑΕΚ: Έβγαλαν το κανονικό πρόγραμμα Γιακουμάκης και Κλωναρίδης

bet365

Γιώργος Γιακουμάκης και Βίκτωρας Κλωναρίδης έβγαλαν το κανονικό πρόγραμμα προπόνησης το Σάββατο, με τους κιτρινόμαυρους να επιστρέφουν ξανά στις προπονήσεις τη Δευτέρα.

Τόσο ο Γιακουμάκης όσο και ο Κλωναρίδης ακολουθούσαν ατομικό πρόγραμμα λόγω των τραυματισμών που αντιμετώπιζαν σε δικέφαλο και ώμο αντίστοιχα και γι' αυτό είχαν χάσει τον αγώνα με την ΑΕΛ.

Το πρωί του Σαββάτου ο Νίκος Κωστένογλου είχε ευχάριστα νέα καθώς είδε αμφότερους να συμμετέχουν στο κανονικό πρόγραμμα προπόνησης.

Οι παίκτες της ΑΕΚ έκαναν πρόγραμμα στο γυμναστήριο και τρέξιμο στο γήπεδο, συνεχίζοντας τη δουλειά στη φυσική κατάσταση σε αυτό το διάστημα της διακοπής, με απόντες φυσικά τους διεθνείς Μπακάκη, Μάνταλο, Γαλανόπουλο, Σαμπανάτζοβιτς και Μπότο.

Ο Νίκος Κωστένογλου έχει δώσει ρεπό στους ποδοσφαιριστές του την Κυριακή, με τους παίκτες της Ένωσης να επιστρέφουν ξανά στα Σπάτα για προπονήσεις το πρωί της Δευτέρας στις 10:00.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα