Ολυμπιακός: Το Καραϊσκάκη φιλοξενεί το 9ο Σεμινάριο Σχολών των Πειραιωτών

Ολυμπιακός: Το Καραϊσκάκη φιλοξενεί το 9ο Σεμινάριο Σχολών των Πειραιωτών

Δημήτρης Τομαράς
Ολυμπιακός: Το Καραϊσκάκη φιλοξενεί το 9ο Σεμινάριο Σχολών των Πειραιωτών

bet365

Το ετήσιο εκπαιδευτικό σεμινάριο όπου συμμετέχουν περισσότεροι από 200 προπονητές και στελέχη από όλες τις Σχολές Ποδοσφαίρου του πανελλαδικού Δικτύου της Ακαδημίας του Ολυμπιακού, έχει καθιερωθεί και αποτελεί ένα από τα καλύτερα σεμινάρια προπονητικής σε εθνικό και όχι μόνο επίπεδο.
Το φετινό σεμινάριο, θα πραγματοποιηθεί το διήμερο 12 και 13 Οκτωβρίου. Την πρώτη ημέρα (Σάββατο, 12/10) στο γήπεδο «Γ. Καραϊσκάκης» θα ξεκινήσει το πρώτο κομμάτι με το θεωρητικό μέρος ενώ την Κυριακή (13/10) θα ακολουθήσει το πρακτικό μέρος στο προπονητικό κέντρο στον Ρέντη.
Το σεμινάριο υποστηρίζεται από την Ακαδημία του Ολυμπιακού αλλά και από την πρώτη ομάδα, με την παρουσία στελεχών και προπονητών ενώ το Σάββατο. Το «παρών» θα δώσει και η αθλήτρια του συλλόγου, Ανδριάνα Φέρρα. Η πρωταθλήτρια του στίβου στα 200 μέτρα, θα μιλήσει για την προσωπική της διαδρομή και το πώς έχει βιώσει μέχρι σήμερα την πορεία του πρωταθλητισμού.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα