Ολυμπιακός: Το Καραϊσκάκη φιλοξενεί το 9ο Σεμινάριο Σχολών των Πειραιωτών

Ολυμπιακός: Το Καραϊσκάκη φιλοξενεί το 9ο Σεμινάριο Σχολών των Πειραιωτών

Δημήτρης Τομαράς
Ολυμπιακός: Το Καραϊσκάκη φιλοξενεί το 9ο Σεμινάριο Σχολών των Πειραιωτών

bet365

Το ετήσιο εκπαιδευτικό σεμινάριο όπου συμμετέχουν περισσότεροι από 200 προπονητές και στελέχη από όλες τις Σχολές Ποδοσφαίρου του πανελλαδικού Δικτύου της Ακαδημίας του Ολυμπιακού, έχει καθιερωθεί και αποτελεί ένα από τα καλύτερα σεμινάρια προπονητικής σε εθνικό και όχι μόνο επίπεδο.
Το φετινό σεμινάριο, θα πραγματοποιηθεί το διήμερο 12 και 13 Οκτωβρίου. Την πρώτη ημέρα (Σάββατο, 12/10) στο γήπεδο «Γ. Καραϊσκάκης» θα ξεκινήσει το πρώτο κομμάτι με το θεωρητικό μέρος ενώ την Κυριακή (13/10) θα ακολουθήσει το πρακτικό μέρος στο προπονητικό κέντρο στον Ρέντη.
Το σεμινάριο υποστηρίζεται από την Ακαδημία του Ολυμπιακού αλλά και από την πρώτη ομάδα, με την παρουσία στελεχών και προπονητών ενώ το Σάββατο. Το «παρών» θα δώσει και η αθλήτρια του συλλόγου, Ανδριάνα Φέρρα. Η πρωταθλήτρια του στίβου στα 200 μέτρα, θα μιλήσει για την προσωπική της διαδρομή και το πώς έχει βιώσει μέχρι σήμερα την πορεία του πρωταθλητισμού.

Μπες στο Fantasy του Gazzetta για το ελληνικό πρωτάθλημα, εντελώς δωρεάν. Φτιάξε την δική σου ομάδα, αγόρασε τους κατάλληλους παίκτες και κέρδισε μεγάλα δώρα. Κάνε τις μεταγραφές που πιστεύεις, δημιούργησε το δικό σου πρωτάθλημα και ταυτόχρονα μπορείς να συμμετέχεις στη συνολική βαθμολογία για τα έπαθλα. 

 

Στο Transfer Center του Gazzetta θα μάθεις για όλες τις μεταγραφές που έχουν γίνει το καλοκαίρι για να μην πιαστείς αδιάβαστος στο νέο Fantasy.

SUPERLEAGUE NEWS FEED