Ολυμπιακός: Σε 6 ματς πρωταθλήματος, 9 γκολ από τους μεσοεπιθετικούς του (pics & poll)

Ολυμπιακός: Σε 6 ματς πρωταθλήματος, 9 γκολ από τους μεσοεπιθετικούς του (pics & poll)

Δημήτρης Τομαράς
Ολυμπιακός: Σε 6 ματς πρωταθλήματος, 9 γκολ από τους μεσοεπιθετικούς του (pics & poll)

bet365

Μετά το πέρας έξι αγωνιστικών στην SL1 ο Ολυμπιακός έχει πάρει αρκετά γκολ από τους επιθετικούς και τους μεσοεπιθετικούς του ενώ δεν έχει βρει δίχτυα κανένας μπακ.
Έπειτα από έξι αγωνιστικές ο Ολυμπιακός είναι μόνος πρώτος με 16 βαθμούς στην SL1. Για το καταφέρει αυτό έχει... πληγώσει τους αντιπάλους του 12 φορές και έχει δεχθεί μόλις 2 γκολ. Από αυτά τα 12 γκολ του τα 11 τα έχουν βάλει επιθετικοί ή μεσοεπιθετικοί του! Εάν βγει από την εξίσωση ο Βαλμπουενά ως επιτελικός χαφ και πιο οργανωτικός παίκτης - που έχει σκοράρει με δύο πέναλτι - είναι για την ακρίβεια 9 γκολ σε 6 ματς. Ο Ελ Αραμπί έχει 4 και είναι 2ος σκόρερ στο πρωτάθλημα και πρώτος στον Ολυμπιακό, ο Γκερέρο έχει 2, ο Σουντανί άλλα τόσα, ο Βαλμπουενά επίσης 2 και ο Μασούρας ένα. Από τους υπόλοιπους παίκτες έχει σκοράρει μόνο ένας χαφ, ο Γκιγιέρμε (ένα γκολ). Επίσης στο πρωτάθλημα ο Ελ Αραμπί έχει αγωνιστεί πολύ περισσότερο από τον Γκερέρο. Ο Μαροκινός διεθνής έχει 439 λεπτά και ο Γκερέρο 133.
Σε επίπεδο ατομικών stats ο Ολυμπιακός έχει - όπως έχουμε αναφέρει ξανά - τον 2ο καλύτερο σκόρερ του πρωταθλήματος και 2ο σε γκολ ανά τελικές, που είναι ο Ελ Αραμπί, τον Νο2 κορυφαίο σε ασίστ, που είναι ο Βαλμπουενά (με τον Γάλλο να είναι πρώτος στα γεμίσματα) και τον Γκιγιέρμε να είναι 2ος στις πάσες. Σε ομαδικό επίπεδο έχει την 3η καλύτερη επίθεση, την 3η πιο καλή επίδοση σε γκολ ανά τελικές, είναι 3ος σε ασίστ και μετά πρώτος σε γεμίσματα & πάσες και 4ος στα κλεψίματα.
ΟΙ ΕΠΙΔΟΣΕΙΣ ΤΩΝ ΕΠΙΘΕΤΙΚΩΝ - ΜΕΣΟΕΠΙΘΕΤΙΚΩΝ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΣΚΟΡΑΡΕΙ ΣΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ
- Ελ Αραμπί: Σε 439 λεπτά και 6 αγώνες έχει βάλει 4 γκολ και έχει 1 ασίστ
- Γκερέρο: Σε 133 λεπτά σε 4 αγώνες έχει 2 γκολ
- Σουντανί: Σε 242 λεπτά και 4 αγώνες έχει 2 γκολ
- Βαλμπουενά: Σε 445 λεπτά και 6 αγώνες έχει 2 γκολ (σ.σ. με ισάριθμες εκτελέσεις πέναλτι) και 3 ασίστ
- Μασούρας: Σε 252 λεπτά και 4 αγώνες έχει 1 γκολ
- Πιο κάτω ψηφίστε στο poll. Τα stats είναι από την SL1 και το επίσημο site της.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα