«Πρέπει να περιμένεις στον ΠΑΟΚ»

«Πρέπει να περιμένεις στον ΠΑΟΚ»

Gazzetta team
«Πρέπει να περιμένεις στον ΠΑΟΚ»

bet365

Ο Σβέριρ Ινγκασον τόνισε πως περιμένει την ευκαιρία του για να παίξει με τον «Δικέφαλο του Βορρά»
Για την παρουσία του στον ΠΑΟΚ αλλά και την Εθνική Ισλανδίας, μίλησε ο Σβέριρ Ινγκασον στο «dv.is». Οπου και σχολίασε πως ελπίζει πως θα πάρει περισσότερο χρόνο συμμετοχής. «Δεν έχει πάει όπως ήλπιζα (σ.σ. η παρουσία του στην ομάδα), αλλά έχω κάνει τα πάντα που θα μπορούσα, για να βοηθηθώ εγώ και η θέση μου στην ομάδα. Πρέπει να περιμένεις πραγματικά πολύ χρόνο κι ελπίζω ότι τώρα, θα πάρω περισσότερες ευκαιρίες και θα μπορώ να βοηθήσω τον σύλλογο μου, αλλά και την εθνική ομάδα στους στόχους τους. Είναι σημαντικό που μπαίνω σε διαδικασία αγώνων. Πιστεύω ότι για κάθε παίκτη που θέλει να παίζει στο υψηλότερο επίπεδο, είναι δύσκολο και μπορεί να χρειαστεί αρκετός χρόνος. Είναι καλό για μένα όμως, που τώρα έρχομαι σε διαφορετικό περιβάλλον. Η έδρα μας, μας δίνει ελπίδα, ειδικά μετά το παιχνίδι στο Παρίσι, στο οποίο δεν ήμασταν σταθεροί και κάναμε πολλά λάθη. Είναι κάτι που πρέπει να διορθώσουμε», σχολίασε.

Μπες στο Fantasy του Gazzetta για το ελληνικό πρωτάθλημα, εντελώς δωρεάν. Φτιάξε την δική σου ομάδα, αγόρασε τους κατάλληλους παίκτες και κέρδισε μεγάλα δώρα. Κάνε τις μεταγραφές που πιστεύεις, δημιούργησε το δικό σου πρωτάθλημα και ταυτόχρονα μπορείς να συμμετέχεις στη συνολική βαθμολογία για τα έπαθλα. 

 

Στο Transfer Center του Gazzetta θα μάθεις για όλες τις μεταγραφές που έχουν γίνει το καλοκαίρι για να μην πιαστείς αδιάβαστος στο νέο Fantasy.

SUPERLEAGUE NEWS FEED