ΟΦΗ: Κανονικά προπονήθηκαν Μεγιάδο και Φερέιρα

ΟΦΗ: Κανονικά προπονήθηκαν Μεγιάδο και Φερέιρα

Gazzetta team
ΟΦΗ: Κανονικά προπονήθηκαν Μεγιάδο και Φερέιρα

bet365

Με τους Μιγκέλ Μεγιάδο και Φελίπε Φερέιρα να συμμετέχουν κανονικά στην προπόνηση, άρχισε η προετοιμασία του ΟΦΗ για το εκτός έδρας ματς με τον Ολυμπιακό (19/10, 19:30).

Οι δυο ποδοσφαιριστές ξεπέρασαν τα προβλήματα τραυματισμού που αντιμετώπιζαν και τέθηκαν στη διάθεση του Γιώργου Σίμου για το παιχνίδι που θα ακολουθήσει τη διακοπή των πρωταθλημάτων, λόγω των υποχρεώσεων των Εθνικών ομάδων για τα προκριματικά του EURO 2020.

Μάλιστα ο Βραζιλιάνος μπαίνει πλέον στην τελική ευθεία για την επιστροφή του στην ενεργό δράση, αφού ως τώρα δεν έχει αγωνιστεί καθόλου μέσα στη σεζόν.

Κατά τ' άλλα, στην προπόνηση δεν συμμετείχε ο Παναγιώτης Δεληγιαννίδης, ο οποίος έκανε θεραπεία και ο Λισάντρο Σεμέντο, λόγω των αγωνιστικών υποχρεώσεων που έχει με την Εθνική ομάδα του Πράσινου Ακρωτηρίου.

Σύμφωνα με τη σχετική ενημέρωση, το πρόγραμμα περιλάβανε εισαγωγική προπόνηση χαμηλής έντασης και ασκήσεις κινητικότητας, τεχνικής και μεταβιβάσεων.

Η επόμενη προπόνηση έχει προγραμματιστεί για την Παρασκευή (11/10), στις 10:00.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα