«Ανεπιθύμητοι» στην Ξάνθη οι φίλοι του Άρη!

Βασίλης Βλαχόπουλος
«Ανεπιθύμητοι» στην Ξάνθη οι φίλοι του Άρη!

bet365

Η ΠΑΕ Ξάνθη αρνήθηκε να χορηγήσει εισιτήρια στους φίλους του Άρη και μάλιστα ξεκαθάρισε ότι δεν θα υπάρχουν εισιτήρια ούτε στα εκδοτήρια!

Επιστροφή στοιχήματος* στον αγώνα Σλοβακία - Ουαλία και 200+ ειδικά στοιχήματα!(21+, *Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις)

Αίσθηση προκαλεί η απόφαση των ανθρώπων της Ξάνθης να μην δώσουν εισιτήρια στους φίλους του Άρη ενόψει της αναμέτρησης των δύο ομάδων (20/10, 17:00). Παρότι η ακριτική ομάδα διαθέτει συγκεκριμένη κερκίδα στους οπαδούς των ομάδων, στην περίπτωση αυτών του Άρη και στη σύσκεψη για τα μέτρα τάξης που πραγματοποιήθηκε σήμερα (10/10), ξεκαθάρισε η Ξάνθη ότι όχι μόνο δεν θα δώσει εισιτήρια στον Άρη, αλλά υπάρχουν εισιτήρια ούτε στα εκδοτήρια του γηπέδου (την ημέρα του αγώνα), αλλά θα έχουν «δικαίωμα» παρουσίας μόνο όλοι όσοι έχουν αγοράσει εισιτήρια διαρκείας!

Πρόκειται για μια πρωτοφανή απόφαση από την πλευρά της ΠΑΕ Ξάνθης, η οποία αναμφίβολα προκάλεσε αίσθηση στους ανθρώπους του Άρη καθώς είναι η πρώτη φορά που η ομάδα της Θράκης αρνείται να δώσει εισιτήρια και περιμένουν να δουν την πολιτική της θρακιώτικης ομάδας σε άλλα εμπορικά παιχνίδια.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα