Δούκας: «Οχι και να μιλάτε εσείς για σεβασμό σε δικαστές»

Δούκας: «Οχι και να μιλάτε εσείς για σεβασμό σε δικαστές»

Gazzetta team
Δούκας: «Οχι και να μιλάτε εσείς για σεβασμό σε δικαστές»

bet365

Ο Λευτέρης Δούκας με νέα ανάρτηση απάντησε στα λεγόμενα του Ανδρέα Δημάτου τονίζοντας πως για το... «θέμα της κλήσης σε απολογία δημοσιογράφου από υπουργό έχει να κάνει κάποιο σχόλιο; Ή μήπως δεν υπέπεσε στην αντίληψη του, όπως ο υπουργός δεν πήρε είδηση για την μπούκα του εργοδότη του στα αποδυτήρια των διαιτητών στο ΟΑΚΑ;».

Ο Λεύτερης Δούκας δεν άφησε ασχολίαστη την απάντηση του Ανδρέα Δημάτου στην αρχικά τοποθέτησή του, και με νέα ανάρτηση θέτει ερωτήματα στον ομόλογό του Υπεύθυνο Επικοινωνίας της ΑΕΚ.

Αναλυτικά η ανάρτηση του Υπεύθυνου επικοινωνίας του ΠΑΟΚ:

Διάβασα απάντηση του Ανδρέα Δημάτου στην ανάρτηση μου, περί του δικαστή-υπουργού.
Αναφέρθηκε σε «σεβασμό δικαστικών αποφάσεων και ξεκάθαρη ετυμηγορία επιτροπών στελεχωμένων με τακτικούς δικαστές, καθώς και υποθέσεις που κρίθηκαν αμετάκλητα από την ελληνική δικαιοσύνη».
Την επόμενη φορά ας γίνει πιο συγκεκριμένος, ώστε να μην κάνουμε υποθέσεις για το θέμα που αναφέρεται.
Εικάζω πως αφορά την αθώωση για το πνίξιμο του Κύρκου με το κασκόλ, που προήλθε από ετεροχρονισμένη επιστολή του τελευταίου.
Με την...πρωτογενή απειλή να είναι τόσο ευγενικά διατυπωμένη, ο καθένας μπορεί να φανταστεί, τι μεσολάβησε μέχρι να συνταχθεί η διάψευση.
Σε περίπτωση πάντως που είχα ως στόχο να καταπιαστώ με δικαστικές αποφάσεις, θα μπορούσα να βρω ουκ ολίγες και μάλιστα τελεσίδικες.
Τότε ήταν που θα μπαίναμε σε άλλα μονοπάτια (και μάλιστα δύσβατα), ενθυμούμενοι υποθέσεις που επί δυο δεκαετίες είχαν παραπεμφθεί στις καλένδες.
Σε κάθε περίπτωση, οι τελευταίοι που δικαιούνται να ομιλούν περί σεβασμού δικαστικών αποφάσεων, είναι εκπρόσωποι ΠΑΕ, που όχι πολύ καιρό πριν, απειλούσαν δικαστές λέγοντας «ας τολμήσουν ν΄αλλάξουν απόφαση...»
ΥΓ. Για το καθεαυτό θέμα της κλήσης σε απολογία δημοσιογράφου από υπουργό έχει να κάνει κάποιο σχόλιο;
Ή μήπως δεν υπέπεσε στην αντίληψη του, όπως ο υπουργός δεν πήρε είδηση για την μπούκα του εργοδότη του στα αποδυτήρια των διαιτητών στο ΟΑΚΑ;

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα