Παναθηναϊκός: «Μάχιμος» ο Φάουστο

Παναθηναϊκός: «Μάχιμος» ο Φάουστο

Gazzetta team
Παναθηναϊκός: «Μάχιμος» ο Φάουστο

bet365

Ο Ισπανός μέσος μετά από δέκα ημέρες προπονήθηκε κανονικά και αναμένεται να είναι έτοιμος για το παιχνίδι με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι.

Για πρώτη φορά μετά από σχεδόν δέκα ημέρες ο Φάουστο Τιένθα ενσωματώθηκε με την ομάδα στο μεγαλύτερο μέρος της απογευματινής προπόνησης. Ο Ισπανός αμυντικός μέσος που από την ημέρα που ήρθε αντιμετωπίζει προβλήματα, δείχνει να μπαίνει σε φουλ ρυθμό και αναμένεται να είναι έτοιμος στην επανέναρξη του πρωταθλήματος για το παιχνίδι με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι.

Οι Σένκεφελντ και Μπεκ έκαναν ατομικό πρόγραμμα, ενώ ασκήσεις στο γυμναστήριο ακολούθησαν οι Μακέντα, Χατζηθεοδωρίδης, Νούνες, Μουνιέ. Το πρόγραμμα περιελάμβανε προθέρμανση, ασκήσεις πέντε εναντίον δύο, παιχνίδι κατοχής και παιχνίδι στο μισό γήπεδο.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα