Παναθηναϊκός: Αργοπορίες, κινητά και όχι ξενύχτια αφορούν τα πρόστιμα!

Παναθηναϊκός: Αργοπορίες, κινητά και όχι ξενύχτια αφορούν τα πρόστιμα!

Νίκος Αθανασίου
Παναθηναϊκός: Αργοπορίες, κινητά και όχι ξενύχτια αφορούν τα πρόστιμα!

bet365

Διαβάστε τι ισχύει για τα πρόστιμα που έχουν επιβληθεί στους ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού, τα περισσότερα κατά την διάρκεια της προηγούμενης εβδομάδας.

Τις τελευταίες ημέρες έχουν δει το φως της δημοσιότητας αρκετά σενάρια για πειθαρχικά παραπτώματα των παικτών του Παναθηναϊκού, τα οποία δεν ήταν απλά όμως για παράδειγμα η αργοπορία του Νίκου Βέργου στην προπόνηση, αλλά αφορούσαν πιο «χοντρά» περιστατικά, όπως ξενύχτια και παραβίαση του ωραρίου. Κάτι που δεν ισχύει.

Αυτό που ισχύει είναι το εξής:

Την εβδομάδα που προηγήθηκε του παιχνιδιού με την Ξάνθη στην Ριζούπολη, τα πρόστιμα έπεσαν... βροχή και είχαν να κάνουν για μικρές ή μεγαλύτερες αργοπορίες στην προγραμματισμένη άφιξη στο προπονητικό κέντρο πριν την προπόνηση(45 λεπτά πριν πρέπει να δίνουν το παρών οι παίκτες), για καθυστέρηση στην προπόνηση αλλά και για... απαγορευμένες συμπεριφορές στο «Καλαφάτης», όπως είναι για παράδειγμα η χρήση κινητών σε συγκεκριμένες συνθήκες της παρουσίας των παικτών.

Τα χρήματα από αυτά τα πρόστιμα πιθανότατα θα μοιραστούν στους εργαζομένους στο Κορωπί ενώ είναι πολύ πιθανό, όπως συνηθίζεται, να γίνει κάποιο ομαδικό γεύμα ή δείπνο και να το... κεράσουν οι παίκτες που τιμωρήθηκαν.

Μπες στο Fantasy του Gazzetta για το ελληνικό πρωτάθλημα, εντελώς δωρεάν. Φτιάξε την δική σου ομάδα, αγόρασε τους κατάλληλους παίκτες και κέρδισε μεγάλα δώρα. Κάνε τις μεταγραφές που πιστεύεις, δημιούργησε το δικό σου πρωτάθλημα και ταυτόχρονα μπορείς να συμμετέχεις στη συνολική βαθμολογία για τα έπαθλα. 

 

Στο Transfer Center του Gazzetta θα μάθεις για όλες τις μεταγραφές που έχουν γίνει το καλοκαίρι για να μην πιαστείς αδιάβαστος στο νέο Fantasy.

SUPERLEAGUE NEWS FEED