Παναθηναϊκός: Δεύτερη χειρότερη άμυνα και επίθεση!

Παναθηναϊκός: Δεύτερη χειρότερη άμυνα και επίθεση!

Νίκος Αθανασίου
Παναθηναϊκός: Δεύτερη χειρότερη άμυνα και επίθεση!

bet365

Το σύνολο του Γιώργου Δώνη ολοκλήρωσε το πρώτο τέταρτο της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος, όντας η δεύτερη χειρότερη ομάδα επιθετικά και αμυντικά!

Ο Παναθηναϊκός έχει πραγματοποιήσει στο φετινό πρωτάθλημα το χειρότερο ξεκίνημα στην ιστορία του. Ποτέ άλλοτε μετά από έξι αγωνιστικές, το «τριφύλλι» δεν είχε μόνο πέντε βαθμούς στο σακούλι του. Οι «πράσινοι» με εξαίρεση το «αιώνιο» ντέρμπι και το «διπλό» στην Νέα Σμύρνη, έχουν παρουσιάσει σημαντικά προβλήματα τόσο στην δημιουργία όσο και στην ανασταλτική συμπεριφορά. Μάλιστα στα παιχνίδια με ΟΦΗ και Λαμία η εικόνα ήταν αποκαρδιωτική!

Με το 1/4 της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος να έχει ολοκληρωθεί, οι αριθμοί του Παναθηναϊκού σε συνάρτηση με τις υπόλοιπες ομάδες της Λίγκας, πραγματικά σοκάρουν και αποδεικνύουν το μέγεθος της δυσλειτουργίας του συνόλου μέχρι στιγμής αλλά και την ανάγκη για άμεση βελτίωση που θα συνοδευθεί με βαθμούς στην επανέναρξη των αγωνιστικών υποχρεώσεων.

Η ομάδα του Γιώργου Δώνη έχει σκοράρει μόλις τέσσερις φορές και διαθέτει την δεύτερη χειρότερη επίδοση. Μόνο ο Παναιτωλικός έχει πετύχει λιγότερα, τρία και βρίσκεται στην προτελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα. Ο Παναθηναϊκός μοιράζεται αυτή την αρνητική επίδοση μαζί με την Λαμία που επίσης παρουσιάζει σημαντικό «θέμα» στο γκολ.

Πάμε τώρα και στο παθητικό. Και εκεί ο Παναθηναϊκός έχει την δεύτερη χειρότερη επίδοση ανάμεσα στις 14 ομάδες. Το «τριφύλλι» έχει δεχθεί δέκα τέρματα! Εκεί έχει μεγαλύτερη... παρέα, καθώς επίσης δέκα έχουν δεχθεί και οι Ατρόμητος, Παναιτωλικός και Πανιώνιος!

Αστέρας Τρίπολης και Βόλος με 12 έχουν μέχρι στιγμής το μεγαλύτερο παθητικό.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα