Συμφωνία 1 εκατ. ευρώ για τα συνοδά έργα της Αγιά Σοφιάς

Συμφωνία 1 εκατ. ευρώ για τα συνοδά έργα της Αγιά Σοφιάς

Gazzetta team
Συμφωνία 1 εκατ. ευρώ για τα συνοδά έργα της Αγιά Σοφιάς

bet365

Όπως ανακοίνωσε η Περιφέρεια Αττικής, θα υπογραφεί σύμβαση με τον Δήμο Νέας Φιλαδέλφειας, ύψους 1 εκατ. ευρώ, για τη χρηματοδότηση των συνοδών έργων στην Αγιά Σοφιά.

Πέρα από την υπογειοποιήση, στην Αγιά Σοφιά στη Νέα Φιλαδέλφεια θα κατασκευαστούν και συνοδά έργα, όπως πεζόδρομοι και ελεύθεροι χώροι στα πέριξ του γηπέδου.

Μετά τη χθεσινή συνάντηση μεταξύ ΑΕΚ, Περιφέρειας Αττικής και Δήμου Νέας Φιλαδέλφειας, συμφωνήθηκε να υπογραφεί σύμβαση μέσα στο επόμενο διάστημα, η οποία θα ανέρχεται στο ποσό του 1 εκατ. ευρώ για την κατασκευή αυτών των συνοδών έργων.

Επίσης, μετά από πρόταση του Γιώργου Πατούλη, η οποία έγινε αποδεκτή, θα ξεκινήσει ένα «Παρατηρητήριο Υλοποίησης» του έργου, το οποίο θα παρακολουθεί σε καθημερινή βάση την πορεία των εργασιών που συνδέονται με την κατασκευή του νέου γηπέδου της ΑΕΚ.

Συγκεκριμένα η Περιφέρεια Αττικής στην ενημέρωσή της αναφέρει:

«Στο πλαίσιο της συζήτησης ο Περιφερειάρχης Αττικής Γ. Πατούλης κατέθεσε την πρόταση, η οποία έγινε αποδεκτή από την ΑΕΚ να λειτουργήσει , με τη συνεργασία των τεχνικών υπηρεσιών της Περιφέρειας Αττικής και των τεχνικών συμβούλων της ομάδας, «Παρατηρητήριο Υλοποίησης» του έργου, το οποίο θα παρακολουθεί σε ημερήσια βάση την πορεία υλοποίησης όλων όσων απαιτούνται για να ολοκληρωθεί η κατασκευή του νέου γηπέδου της ΑΕΚ.

Μέσω του Παρατηρητηρίου θα γίνεται σε καθημερινή βάση ενημέρωση για την πορεία των εργασιών, προκειμένου να επιλύονται έγκαιρα και άμεσα με συγκεκριμένες παρεμβάσεις τυχόν προβλήματα που ανακύπτουν.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στο πλαίσιο της συζήτησης ξεκαθαρίστηκε ότι πρόκειται για ένα δημόσιο έργο το οποίο, για να υλοποιηθεί απαιτούνται συγκεκριμένες διαδικασίες βάσει του ισχύοντος θεσμικού πλαισίου. Ωστόσο σε κάθε περίπτωση ο Γ. Πατούλης υπογράμμισε ότι θα μεριμνήσει προσωπικά προκειμένου να «τρέξουν» τα έργα και να μην υπάρξουν καθυστερήσεις.

Στη συνάντηση συμφωνήθηκε να υπογραφεί το επόμενο διάστημα προγραμματική σύμβαση μεταξύ της Περιφέρειας Αττικής και του Δήμου Νέας Φιλαδέλφειας , ύψους ενός εκατομμυρίου ευρώ, με την οποία θα χρηματοδοτηθούν έργα διαμόρφωσης πεζοδρόμων κι ελεύθερων χώρων πέριξ του γηπέδου».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα