Δίκη των 28: Θα συνεχιστεί με καταθέσεις μαρτύρων

Gazzetta team
Δίκη των 28: Θα συνεχιστεί με καταθέσεις μαρτύρων

bet365

Χωρίς ακόμα να ξέρουμε ποιοι από τους 24 μάρτυρες θα καταθέσουν, θα συνεχιστεί σήμερα στο Β' Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων Αθήνας, η δίκη των 28.

Μέσα στους 24 μάρτυρες είναι και οι Γιάννης Αλαφούζος και Δημήτρης Μελισσανίδης οι οποίοι ωστόσο απουσίασαν στην έναρξη της δίκης στις 29/9. Από την άλλη πάντως μέσω των δικηγόρων τους είχαν ξεκαθαρίσει πως είναι διαθέσιμοι να καταθέσουν όταν τους ζητηθεί.

Τι έγινε στην πρώτη μέρα της δίκης

Στα θετικά της πρώτης μέρας της δίκης ήταν το γεγονός πως δεν υποβλήθηκε κανένα αίτημα αναβολής. Κανένας από τους 28 κατηγορούμενους δεν ζήτησε κάτι τέτοιο, αν και το πιθανότερο θα ήταν να μη γίνει και δεκτό.

Από εκεί και πέρα μόνο οι 10 από τους 28 κατηγορούμενους έδωσαν το παρών. Πρόκειται για τους:

Αρη Σταθόπουλο (πρώην αντιπρόεδρος της ΕΠΟ)

Γιάννη Παπακωνσταντίνου (πρώην αναπληρωτής πρόεδρος της ΕΠΟ)

Θεόδωρο Κουρίδη (πρώην νομικός σύμβουλος της ΕΠΟ)

Νίκο Προύντζο (πρώην μέλος Δ.Σ. της ΕΠΟ)

Γιώργο Δούρο (πρώην αρχιδιαιτητής)

Κώστα Ιωαννίδη (πρώην διαιτητής Super League)

Θανάση Γιάχο (πρώην διαιτητής Super League)

Ηλία Σπάθα (πρώην διαιτητής Super League)

Γιώργο Αρβανιτίδη (πρώην ιδιοκτήτης ΠΑΕ Βέροια)

Αρκετές απουσίες υπήρξαν και στο κομμάτι των μαρτυρων. Για την ακρίβεια μόνο 5 έδωσαν το παρών από τους συνολικά 24 που ήταν για σήμερα. Πρόκειται για τους Βασσάρα, Κωνσταντινέα, Καλύβα, Γεωργέα και Παναγόπουλο.

Μπες στο Fantasy του Gazzetta για το ελληνικό πρωτάθλημα, εντελώς δωρεάν. Φτιάξε την δική σου ομάδα, αγόρασε τους κατάλληλους παίκτες και κέρδισε μεγάλα δώρα. Κάνε τις μεταγραφές που πιστεύεις, δημιούργησε το δικό σου πρωτάθλημα και ταυτόχρονα μπορείς να συμμετέχεις στη συνολική βαθμολογία για τα έπαθλα. 

 

Στο Transfer Center του Gazzetta θα μάθεις για όλες τις μεταγραφές που έχουν γίνει το καλοκαίρι για να μην πιαστείς αδιάβαστος στο νέο Fantasy.

SUPERLEAGUE NEWS FEED