Πανιώνιος: Υπέγραψε κι αρχίζει προπονήσεις ο Μαζουλουξής

Gazzetta team
Πανιώνιος: Υπέγραψε κι αρχίζει προπονήσεις ο Μαζουλουξής

bet365

Ο Κυριάκος Μαζουλουξής υπέγραψε συμβόλαιο 2,5 ετών με τον Πανιώνιο και θα ξεκινήσει προπονήσεις με τα «κυανέρυθρα» την Τετάρτη (09/10).

Ο Έλληνας κεντρικός αμυντικός αποτελεί την τελευταία κίνηση ενίσχυσης για τους Νεοσμυρνιώτες. Ο Μαζουλουξής «έκλεισε» την Παρασκευή (04/10) και την Τρίτη (08/10) ολοκλήρωσε τη μετακίνησή του στην Πλατεία, υπογράφοντας συμβόλαιο ως το 2021.

Την Τετάρτη (09/10) αναμένεται να προπονηθεί για πρώτη φορά υπό τις οδηγίες του Νίκκι Παπαβασιλείου, που αναμένεται να τον έχει στη διάθεσή του μετά τη διακοπή της Super League 1 λόγω των υποχρεώσεων των εθνικών ομάδων.

Ο Μαζουλουξής ξεκίνησε την καριέρα του στον Άρη, παίζοντας με τα χρώματά τους στη Γ' Εθνική τη σεζόν 2015/16 και στη συνέχεια αγωνίστηκε στη βελγική Λιρς (2016/17) και στον Εργοτέλη (2017-2019), απ' όπου έμεινε ελεύθερος πριν λίγους μήνες.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα