Λαμία: Ο Αντωνίου για το ενδεχόμενο αποχώρησής του

Λαμία: Ο Αντωνίου για το ενδεχόμενο αποχώρησής του

Λαμία: Ο Αντωνίου για το ενδεχόμενο αποχώρησής του

Ο Σωτήρης Αντωνίου ρωτήθηκε στη συνέντευξη Τύπου μετά το παιχνίδι της Λαμίας με τον Παναιτωλικό αναφορικά με δημοσιεύματα που τον ήθελαν στην «πόρτα» της εξόδου των Φθιωτών, αναφέροντας πως δεν σκέφτεται την αποχώρηση, αλλά τη συνέχεια της σεζόν.

Λαμία και Παναιτωλικός έμειναν ισόπαλοι (0-0) στη Φθιώτιδα, με τον Έλληνα προπονητή των γηπεδούχων να βρίσκεται στο επίκεντρο, αφού το κλίμα που είχε διαμορφωθεί για εκείνον τις προηγούμενες ημέρες ήταν μάλλον «βαρύ».

Στη σχετική ερώτηση ξεκαθάρισε απαντώντας ότι δεν διαβάζει κανενός είδους δημοσιεύματα και πως δεν τον απασχολούν όσα γράφονται για το μέλλον του, συμπληρώνοντας ότι ο στόχος της ομάδας, όπως και ο δικός του είναι η γρήγορη παραμονή στην κατηγορία.

Εξάλλου η εικόνα των Φθιωτών, παρά το γεγονός ότι δεν ήρθε η νίκη που χρειαζόταν η ομάδα, ήταν ενθαρρυντική και παρότι το «τρίποντο» χάθηκε στις λεπτομέρειες, ενδεχομένως ο Αντωνίου θα έχει την ευκαιρία να δουλέψει στη διακοπή του πρωταθλήματος, ώστε η Λαμία να εμφανιστεί καλύτερη στη συνέχεια.