Τσιμίκας: Ο ποδοσφαιρικός τσαμπουκάς και τα προσόντα του οδηγός για τον Ολυμπιακό! (pics & poll)

Τσιμίκας: Ο ποδοσφαιρικός τσαμπουκάς και τα προσόντα του οδηγός για τον Ολυμπιακό! (pics & poll)

Δημήτρης Τομαράς
Τσιμίκας: Ο ποδοσφαιρικός τσαμπουκάς και τα προσόντα του οδηγός για τον Ολυμπιακό! (pics & poll)

bet365

Στα 23 του χρόνια ο Κώστας Τσιμίκας έχει εξελιχθεί σε κορυφαίο Έλληνα αριστερό μπακ και σε παίκτη που έχοντας βγει από τις Ακαδημίες του Ολυμπιακού και έχοντας... μαθητεύσει με τον Γεωργάτο έχει όλο το μέλλον μπροστά του!
Ο Τσιμίκας είναι ένα παιδί που δεν έχει περάσει εύκολα ποδοσφαιρικά χρόνια μέχρις ότου φτάσει η καταξίωσή του στον Ολυμπιακό. Η πρώτη του απόπειρα να καθιερωθεί στην ομάδα ήταν επί Πάουλο Μπέντο που μετά από εκείνο το ματς με την ήττα από την ΑΕΛ τον έστειλε στο αγωνιστικό... περιθώριο. Η 2η προσπάθειά του ήρθε μετά την τρομερή του χρονιά στην Ολλανδία. Ο Τσιμίκας για όσους δεν το θυμούνται δούλεψε δίπλα στον τεράστιο Γρηγόρη Γεωργάτο. Άκουσε... κατσάδες και πέρασε σκληρά και δύσκολα ποδοσφαιρικά... μαθήματα. Για να φτάσουμε στο σήμερα και να λειτουργεί ως ένας σύγχρονος αριστερός μπακ χαφ. Ίσως και να είναι αυτήν την στιγμή ο κορυφαίος Έλληνας αρ. μπακ.
Γρήγορος, δυνατός, αποτελεσματικός και βελτιωμένος δημιουργικά και επιθετικά. Επίσης με πολύ καλές επιστροφές και αντοχή. Στην SL1 μετά την ασίστ που είχε στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό έβγαλε κομβική ασίστ και στο ματς με τον Άρη που έληξε 1-2. Έχει δηλαδή δύο ασίστ σε διαδοχικά ματς πρωταθλήματος. Πέρυσι ο Τσιμίκας είχε τρεις ασίστ σε όλη του την σεζόν και φέτος που παίζει συνεχώς και έχει πάρει με το... σπαθί του θέση βασικού στον Ολυμπιακό δείχνει πως αυτούς τους αριθμούς θα τους ξεπεράσει.
Εκτός όμως από τα δεδομένα προσόντα και την μεγάλη βελτίωσή του είναι από τους παίκτες που νιώθουν την φανέλα και παίζουν με τσαμπουκά και αυταπάρνηση. Δεν είναι υπερβολή το να τονιστεί ότι στα περισσότερα ματς που έχει παίξει φέτος είναι τις πιο πολλές φορές στους κορυφαίους της ομάδας του. Και σίγουρα αυτός ο τσαμπουκάς του και τα προσόντα του αποτελούν οδηγό για τον φετινό Ολυμπιακό. Αρκεί ο ίδιος να συνεχίσει να δουλεύει το ίδιο σκληρά και ακόμα παραπάνω.
ΟΙ ΧΡΟΝΙΕΣ ΤΟΥ ΤΣΙΜΙΚΑ:
Φέτος: 11 ματς με 2 ασίστ
'18-'19: 28 ματς με 3 ασίστ
'17-'18: 37 ματς με 6 γκολ και 4 ασίστ
'16-'17: 16 ματς με 2 γκολ και 2 ασίστ
'15-'16: 9 ματς με 2 ασίστ
'14-'15: 7 ματς με 1 ασίστ
- Οι φωτό με τα stats του 23χρονου με ύψος 1.79 μέτρων μπακ του Ολυμπιακού είναι από το Soccerbase. Πιο κάτω ψηφίστε στο poll.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα