Κούγιας: «Γιατί ο Κουμπαράκης στη φάση του πέναλτι δεν πήγε στο VAR;»

Κούγιας: «Γιατί ο Κουμπαράκης στη φάση του πέναλτι δεν πήγε στο VAR;»

Gazzetta team
Κούγιας: «Γιατί ο Κουμπαράκης στη φάση του πέναλτι δεν πήγε στο VAR;»

bet365

Εντονα παράπονα από την διαιτησία του Στέφανου Κουμπαράκη έχει η ΑΕΛ τα οποία εκφράστηκαν μέσω του Αλέξη Κούγια με τον ιδιοκτήτη των «βυσσινί», να στέκεται στην φάση του Ουάρντα όπου υπάρχουν διαμαρτυρίες για πέναλτι.

Επιστροφή* 100% στον αγώνα Λαμία - Παναιτωλικός και 200+ ειδικά στοιχήματα! (21+, *Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις)

Αναλυτικά η δήλωση του ιδιοκτήτη της ΑΕΛ:

«Τα όσα συνέβησαν με τα αγωνιστικά διαιτητικά λάθη, που όλα ήταν εις βάρος μας, δικαίωσαν δυστυχώς τις ανησυχίες μας, για τις οποίες μάλιστα έχουμε κληθεί να απολογηθούμε για δήθεν δυσφήμηση του αθλήματος.

Εγώ θα σταθώ μόνο σε μία φάση και θα κάνω κι ένα ερώτημα:

Γιατί κ. Κουμπαράκη στη φάση του πέναλτι στον Ουάρντα, που το δέχθηκαν όλοι ότι έγινε, δεν πήγατε στο VAR, αφού σας ειδοποίησε ο κ. Ζαχαριάδης, για να αποφασίσετε εσείς ως μόνο αρμόδιος τι θα καταλογίσετε;

Είμαι βέβαιος ότι δεν θα πάρω ποτέ απάντηση.

Όμως εμείς χάσαμε άλλους 2 βαθμούς και την ευκαιρία να ισοβαθμήσουμε με την ΑΕΚ, στην προσπάθεια μας να μπούμε στην εξάδα και να έχουμε και το πλεονέκτημα στην ισοβαθμία μέχρι τουλάχιστον το παιχνίδι του δευτέρου γύρου».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα