Βαλμπουενά για το ροζ σκάνδαλο: «Ο κόσμος του ποδοσφαίρου είναι σκληρός και εγώ δυνατός»

Βαλμπουενά για το ροζ σκάνδαλο: «Ο κόσμος του ποδοσφαίρου είναι σκληρός και εγώ δυνατός»

Gazzetta team
Βαλμπουενά για το ροζ σκάνδαλο: «Ο κόσμος του ποδοσφαίρου είναι σκληρός και εγώ δυνατός»

bet365

Ο άσος του Ολυμπιακού, Ματιέ Βαλμπουενά μίλησε στη γαλλική εφημερίδα Equipe και αναφέρθηκε και στην περίφημη υπόθεση με το sex tape και τους εκβιασμούς που δέχθηκε.

Επιστροφή* 100% στον αγώνα Ίντερ - Γιουβέντους και αμέτρητα ειδικά στοιχήματα! (21+, *Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις)

Ο Βαλμπουενά ανάμεσα στα άλλα ρωτήθηκε από την Equipe για την υπόθεση που ταρακούνησε το γαλλικό ποδόσφαιρο και όχι μόνο, όταν βρέθηκε στο επίκεντρο έπειτα από το sex tape που κυκλοφόρησε και τους εκβιασμούς που φέρεται να δέχθηκε από τον συμπαίκτη του στην Εθνική Γαλλίας, Καρίμ Μπενζεμά.

Ο άσος του Ολυμπιακού μίλησε με μεγάλη πνευματική δύναμη για αυτό που πέρασε, υπογραμμίζοντας πως είδε το σκληρό πρόσωπο του κόσμου του ποδοσφαίρου, αλλά η ψυχική δύναμή του νίκησε όλο αυτό.

«Στη Γαλλία μπορεί να έχεις μια συγκεκριμένη εικόνα, αλλά έχεις την εντύπωση ότι ο κόσμος θυμάται πάντα το αρνητικό. Όταν ακούν το όνομά μου δεν λένε τι όμορφο που είναι ότι στα 35 του άρχισε ξανά από την αρχή. Δεν θα κλάψω για τη μοίρα μου. Από τη στιγμή που ξεκίνησε αυτή η υπόθεση, είδα σε ποιους μπορώ να υπολογίζω και ποιοι άνθρωποι θα είναι πάντα στο πλευρό μου. Ο κόσμος του ποδοσφαίρου είναι σκληρός, δεν περίμενα αυτή την ιστορία για να το μάθω. Ήταν η μεγαλύτερη απειλή στην καριέρα μου, αλλά πνευματικά είμαι δυνατός», ανέφερε ο Βαλμπουενά.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα