Παναθηναϊκός: Η κουβέντα Δώνη-Μολό που έφερε τον αποκλεισμό!

Παναθηναϊκός: Η κουβέντα Δώνη-Μολό που έφερε τον αποκλεισμό!

Νίκος Αθανασίου
Παναθηναϊκός: Η κουβέντα Δώνη-Μολό που έφερε τον αποκλεισμό!

bet365

Ο Γάλλος εξτρέμ ήταν πολύ κακός αυτή την εβδομάδα στο Κορωπί, ο Γιώργος Δώνης του εξήγησε πως «αποφασίζω για την ενδεκάδα βάσει των προπονήσεων», ο Μολό το βλέπει διαφορετικά και κάπως έτσι ο Έλληνας τεχνικός αποφάσισε να τον «κόψει» από την αποστολή! Ειδική διαχείριση χρειάζεται το θέμα για να μην «καεί» ο έμπειρος άσος.

Ο Παναθηναϊκός το καλοκαίρι αποφάσισε να παίξει το χαρτί του Γιοάν Μολό για μια βασική θέση στα εξτρέμ. Μαζί με ποιότητα, έβαλε στο έμψυχο δυναμικό του έναν ποδοσφαιριστή που αποδεδειγμένα είναι ιδιαίτερος χαρακτήρας και σε όσες ομάδες δεν τον διαχειρίστηκαν με προσοχή, δεν κατάφερε να δείξει το παραμικρό. Αντίθετα όπου ένιωσε σημαντικός, προσέφερε πολλά! Ο Γιοάν Μολό, περί ου ο λόγος, ήταν εκ των διακριθέντων του Παναθηναϊκού στα τελευταία παιχνίδια. Σκόραρε το γκολ της ισοφάρισης στο ντέρμπι, έδωσε την ασίστ και είχε πολύ καλή παρουσία στο παιχνίδι με τον Πανιώνιο. Όλα έδειχναν πως θα έμπαινε σε μια θετική ροή η παρουσία του στο «πράσινο στρατόπεδο».

Μέχρι να έρθει ο αποκλεισμός από την αποστολή για το αυριανό παιχνίδι με την Ξάνθη.

Πως, όμως, φτάσαμε σε αυτή την απόφαση του Γιώργου Δώνη;

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Μολό καθόλη την διάρκεια των προπονήσεων της εβδομάδας ήταν σε κακό φεγγάρι. Χωρίς όρεξη και διάθεση. Και δεν ήταν η πρώτη φορά. Ο Δώνης δεν τον δοκίμασε καθόλου με τους βασικούς σε όσες δοκιμές έκανε και ο Γάλλος ήταν σαν να μην υπήρχε στο Κορωπί. Ο Έλληνας τεχνικός βλέπωντας αυτή την εικόνα, μίλησε με τον ποδοσφαιριστή του. Του εξήγησε πως ανεξάρτητα από όσα βλέπει στα παιχνίδια, κρίνει για την ενδεκάδα από την εικόνα των προπονήσεων. Αυτή είναι η λογική του, αυτή είναι η φιλοσοφία του.

Ο Μολό βάσει των δηλώσεών του έχει μια διαφορετική αντίληψη που προφανώς τον συνοδεύει καθημερινά στο «Καλαφάτης». Ποια είναι αυτή; «Θα σας το πω ειλικρινά και δεν θα πω ψέμματα. Δεν παίζει τόσο μεγάλο ρόλο η προπόνηση. Γιατί στην καριέρα μου γνώρισα πολλούς παίκτες που ήταν σε υψηλό επίπεδο στις προπονήσεις, αλλά διαχειρίστηκαν πολύ άσχημα την πίεση. Το βασικό είναι η μέρα του αγώνα».

Μετά την συζήτηση των δύο ανδρών, ο Δώνης για να αποφορτίσει την κατάσταση, και με δεδομένο πως ο Μολό δεν θα ήταν ενδεκαδάτος, τον άφησε εκτός αποστολής.

ΘΕΛΕΙ ΕΙΔΙΚΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΑΛΛΙΩΣ... ΚΑΗΚΕ!

Από κει και πέρα, όπως γίνεται εύκολα αντιληπτό, ο Παναθηναϊκός βρίσκεται σε ένα κομβικό σημείο για την αξιοποίηση του Μολό. Ο έμπειρος εξτρέμ θέλει ειδική διαχείριση. Μετά τα όσα έγιναν σήμερα στο Κορωπί, κανείς δεν ξέρει πως μπορεί να αντιδράσει, κανείς δεν μπορεί να είναι σίγουρος για το πως θα εμφανιστεί στην συνέχεια. Το μόνο σίγουρο είναι πως ο Παναθηναϊκός κινδυνεύει να «κάψει» από πολύ νωρίς ένα σημαντικό ποδοσφαιριστή του ρόστερ. Χωρίς, φυσικά, να ευθύνεται αποκλειστικά ο Δώνης ή ο σύλλογος συνολικά. Το είπαμε και παραπάνω. Ο Μολό είναι ιδιαίτερη περίπτωση...

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα