ΔΕΙΤΕ ΤΑ LIVE
Ολυμπιακός κατά Σαββίδη στη Super League 1

Ολυμπιακός κατά Σαββίδη στη Super League 1

Ολυμπιακός κατά Σαββίδη στη Super League 1

Ο Κώστας Καραπαπάς και ο Τάκης Αγραφιώτης εκπροσώπησαν τον Ολυμπιακό στη συνεδρίαση της Super League 1, με τους τόνους να ανεβαίνουν όταν οι αντιπρόεδροι των Πειραιωτών αναφέρθηκαν στις αναρτήσεις του Γιώργου Σαββίδη στα social media, το VAR και όσα έγραψε στο φύλλο αγώνα του ΠΑΟΚ-Άρης ο Τάσος Σιδηρόπουλος.

Η διοργανώτρια αρχή του πρωταθλήματος συνεδρίασε την Παρασκευή (04/10), με τα νεύρα να εξάπτονται κατά τις τοποθετήσεις των Κ. Καραπαπά και Τ. Αγραφιώτη.

Συγκεκριμένα, ο πρώτος αναφέρθηκε στον Γιώργο Σαββίδη και σε όσα αναρτά στο Instagram, καθώς και σε όσα διαδραματίστηκαν στα αποδυτήρια των διαιτητών στο ντέρμπι του ΠΑΟΚ με την ΑΕΚ.

«Όλη την εβδομάδα δυναμιτίζετε έναν αγώνα στον οποίο δεν συμμετέχει η ομάδα σας. Λυπάμαι που δεν είναι εδώ ο κ. Γκαγκάτσης. Ο Γιώργος Σαββίδης βρίζει όλο τον κόσμο, προσβάλει, πυροδοτεί και είναι μέλος του ΔΣ της ομάδας σας. Θα το μαζέψετε το παιδάκι που δεν έχει αντικείμενο στη ζωή του και προκαλεί; Θα πείτε επιτέλους συγγνώμη επίσημα για τους τραμπουκισμούς των οπαδών σας σε μικρά παιδάκια;», ανέφερε χαρακτηριστικά ο αντιπρόεδρος της «ερυθρόλευκης» ΠΑΕ και συνέχισε:

«Εγώ σας τα είπα για το VAR απο τη δεύτερη αγωνιστική, δικαιώθηκα απόλυτα και το πειθαρχικό της Λίγκας μου επέβαλε 18,000 πρόστιμο. Και τώρα τιμωρείται με 10.000 ευρώ για το μαρς του στους διαιτητές, ο Δημήτρης Μελισσανίδη που δεν ήξερε που έμπαινε. Και φυσικά ο... Γιαννάκης (σ.σ Παπαδόπουλος) αθώος όπως πάντα… Ποιό είναι το μήνυμα; Οι επίσημοι παράγοντες διώκονται, οπότε να γίνουμε όλοι… φαντάσματα για να μην έχουμε τιμωρίες. Περιμένουμε να δούμε αν θα ευαισθητοποιηθεί κανένας εισαγγελέας να κάνει έφεση ή να ερευνήσει αυτεπάγγελτα το θέμα»!

Εξάλλου, για το VAR τοποθετήθηκε και ο Τάκης Αγραφιώτης: «Συνεχίζονται τα απίθανα με το VAR. Προβλήματα με τις γραμμές, προβλήματα με το ρεύμα. Να στείλουμε μια επιστολή και να ζητάμε να διευκρινιστεί ποιός έχει την ευθύνη. Η ΕΠΟ; Η εταιρεία του VAR; Ο ΟΤΕ; Γιατί σίγουρα δεν την έχουν οι ομάδες αλλά επικοινωνιακά θα μας λένε για γήπεδα που κόβεται το VAR κλπ κλπ…». Τέλος, ο έτερος αντιπρόεδρος της ΠΑΕ αναφέρθηκε και στο πρόσφατο ντέρμπι του ΠΑΟΚ με τον Άρη, λέγοντας με νόημα ότι «ο Σιδηρόπουλος δεν έχει μάθει τι είναι ο περιβάλλων χώρος».