ΔΕΙΤΕ ΤΑ LIVE
Ολυμπιακός: Δυσφορία για την εν ψυχρώ κλωτσιά του Μάριν στον Τσιμίκα!

Ολυμπιακός: Δυσφορία για την εν ψυχρώ κλωτσιά του Μάριν στον Τσιμίκα!

Ολυμπιακός: Δυσφορία για την εν ψυχρώ κλωτσιά του Μάριν στον Τσιμίκα!

Ο Μάρκο Μάριν πήγε πολύ άσχημα πάνω στον Κώστα Τσιμίκα και τον τραυμάτισε στο πόδι με αποτέλεσμα ο αρ. μπακ να έχει κίνδυνο να τεθεί off με Άρη και να έχει πρόβλημα και ενόψει Εθνικής. Η αντίδραση του παίκτη και των Πειραιωτών.

Ο Κώστας Τσιμίκας, προς το τέλος του αγώνα στο Βελιγράδι δέχθηκε μία εν ψυχρώ κλωτσιά από τον Μάρκο Μάριν. Το αποτέλεσμα ήταν να τραυματιστεί ενώ εκείνη την ώρα ζήτησε τον λόγο από τον Γερμανό.
 
«Τι κάνεις; Γιατί το έκανες αυτό;», του είπε με τον Μάριν να απομακρύνεται. Το χτύπημα ήταν πολύ δυνατό και θα μπορούσε να επισύρει ακόμα και αποβολή του άσου του Ερ. Αστέρα, κάτι που βέβαια δεν έγινε.

Για την φάση αυτή πάντως και άλλοι συμπαίκτες του διεθνούς αρ. μπακ αντέδρασαν προς τον Γερμανό άλλοτε άσο του Ολυμπιακού που πραγματικά δεν είχε κανέναν ουσιαστικό λόγο να κάνει κάτι τέτοιο σε αυτό το σημείο. Γενικά στον Ολυμπιακό έδειχναν εξαλλοι εκείνη την στιγμή.

Ο Τσιμίκας με το δυνατό αυτό χτύπημα στο πόδι του πονούσε αρκετά και είναι πιθανό να μείνει εκτός με τον Άρη και να τον καλύψει ο Κούτρης ενώ ίσως έχει ακόμα πρόβλημα και για τα ματς της Εθνικής. Πάντως το ιατρικό επιτελείο του Ολυμπιακού επρόκειτο να τον δει στην πρωινή προπόνηση της Πέμπτης προκειμένου να αποσαφηνιστεί πλήρως η κατάσταση και το πρόβλημά του.