Ξεκίνησαν οι εργασίες στον χλοοτάπητα του ΟΑΚΑ

Gazzetta team
Ξεκίνησαν οι εργασίες στον χλοοτάπητα του ΟΑΚΑ

bet365

Από τη Δευτέρα, μία ημέρα μετά την αναμέτρηση της ΑΕΚ με τον ΠΑΟΚ, ξεκίνησαν οι εργασίες στον χλοοτάπητα του ΟΑΚΑ, ο οποίος βρισκόταν σε απαράδεκτη κατάσταση.

Τότεναμ - Μπάγερν Μ. με ακόμα καλύτερες αποδόσεις και άμεσες αναλήψεις. |21+

Το έργο έχουν αναλάβει από κοινού ΑΕΚ και Παναθηναϊκός σε συνεργασία με τη διοίκηση του ΟΑΚΑ, ενώ ήδη προς την εταιρία που το «τρέχει» έχει γίνει ζητηθεί η εγγύηση ο χλοοτάπητας να είναι έτοιμος για το παιχνίδι της Εθνικής Ελλάδας με τη Βοσνία και να μην αναγκαστεί το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας μας να φύγει από το ΟΑΚΑ.

Το ματς της Εθνικής με τη Βοσνία στο Ολυμπιακό Στάδιο έχει οριστεί για τις 15/10, ωστόσο δεν είναι βέβαιο ότι και η ΑΕΚ θα δώσει το εντός έδρας παιχνίδι της στο ΟΑΚΑ με τον Βόλο λίγες μέρες αργότερα καθώς είναι ρίσκο ο νέος χλοοτάπητας να επιβαρυνθεί με δύο ματς μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα.

Μέχρι στιγμής για το ΑΕΚ - Βόλος κάτι οριστικό δεν υπάρχει, ωστόσο το πιο πιθανό σενάριο αυτή τη στιγμή είναι το ματς αυτό να διεξαχθεί στη Ριζούπολη. Όσον αφορά τον Παναθηναϊκό που υποδέχεται την Ξάνθη το προσεχές Σάββατο, όλα δείχνουν ότι και αυτό το ματς θα διεξαχθεί στη Ριζούπολη.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα