ΔΕΙΤΕ ΤΑ LIVE
Ζαχίντ: «Ακόμα καλύτεροι στη συνέχεια»

Ζαχίντ: «Ακόμα καλύτεροι στη συνέχεια»

Ζαχίντ: «Ακόμα καλύτεροι στη συνέχεια»

Την πρώτη νίκη στον Παναθηναϊκό έδωσε ο Γκίας Ζαχίντ, που μετά το τέλος της αναμέτρησης τόνισε πως περιμένει ακόμα καλύτερο Παναθηναϊκό στη συνέχεια.

Αναλυτικά όσα είπε στη κάμερα της Nova:

«Τα πρώτα ματς δεν ήταν καλά για μένα και την ομάδα. Στο ντέρμπι κάναμε ένα βήμα προς τη σωστή κατεύθυνση αλλά και πάλι για μένα δεν ήταν αυτό που θέλω. Με τον Πανιώνιο πήρα την μπάλα προσπάθησα να κάνω αυτό που μπορώ και είμαι χαρούμενος για το πρώτο μου γκολ και την πρώτη μας νίκη. Να κάνουμε σωστά και καλά βήματα από εδώ και πέρα, να παίρνουμε νίκες. Ήταν ένα καλό ματς για μας, αλλά έχουμε κι άλλα να διορθώσουμε. Να δουλέψουμε καλά και να είμαστε ακόμη καλύτεροι με την Ξάνθη».

Για την κριτική που δέχτηκε: «Δεν διαβάζω και δεν ακούω τι λένε για μένα. Το καταλαβαίνω όμως. Είχα ένα διαφορετικό ρόλο με τον Πανιώνιο και πήγα καλά. Δεν ήταν στο επίπεδό μου τα πρώτα ματς και δεν μου άρεσε. Το να φτάσω σε αυτό το επίπεδο είναι το σημαντικότερο για μένα και χαίρομαι που έκανα αρκετά. Μπορώ περισσότερα. Να έχω αυτοπεποίθηση. Στα πρώτα ματς υπέφερα. Δεν ήμουν εγώ και ο τρόπος που μπορώ να παίξω. Χαίρομαι που σκόραρα που βοήθησα την ομάδα μου. Ελπίζω να συνεχίσω σε αυτή την κατεύθυνση και να κάνουμε καλά βήματα με θετικό τρόπο».

Για τον πανηγυρισμό του: «Είμαι μουσουλμάνος και πάντα ευχαριστώ τον Θεό για τα πάντα. Σε κάθε πλευρά της ζωής μου. Ευχαριστώ τη γυναίκα μου, το παιδί μου και την οικογένειά μου για τη στήριξη που μου παρέχουν κάθε μέρα».

Για το αν μπορεί να γίνει ο ηγέτης του Παναθηναϊκού: «Ναι γιατί όχι; Δεν χρειαζόμαστε έναν ηγέτη, έχουμε πολλούς. Τους αρχηγούς, καλούς παίκτες. Θέλω να είμαι μέρος αυτού. Να δουλεύω και να είμαι μέρος των ηγετών».