Άρης - ΑΕΛ: Με φανέλα Κουέστα πανηγύρισε ο Βέλεθ (pics)

Gazzetta team
Άρης - ΑΕΛ: Με φανέλα Κουέστα πανηγύρισε ο Βέλεθ (pics)

bet365

O Φραν Βέλεθ πανηγύρισε με ιδιαίτερο τρόπο το γκολ που πέτυχε κόντρα στην ΑΕΛ, με φανέλα του άτυχου της σεζόν, Χούλιαν Κούεστα.

Ο Άρης πήρε νωρίς το προβάδισμα κόντρα στους Θεσσαλούς, με τον Ισπανό στόπερ να σκοράρει με κεφαλιά για το 1-0 στο «Κλεάνθης Βικελίδης».

Οι φίλοι των «κίτρινων» πανηγύρισαν το γκολ του Βέλεθ, που με τη σειρά του θυμήθηκε τον συμπαίκτη του και άτυχο ήδη απ’ το ξεκίνημα της σεζόν, Χούλιαν Κουέστα, που θα απουσιάσει λόγω τραυματισμού τους επόμενους μήνες απ’ την αγωνιστική δράση.

‘Ετσι μετά το γκολ ο συμπατριώτης του πήρε απ’ τον πάγκο μια φανέλα του τερματοφύλακα της ομάδας του και τον τίμησε με αυτόν τον τρόπο, προκαλώντας το χειροκρότημα της εξέδρας που φρόντισε νωρίτερα να τον αποθεώσει κατά την είσοδό του στο γήπεδο για να παρακολουθήσει το παιχνίδι.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα