Ατρόμητος: Κανονικά ο Βέλλιος με Παναιτωλικό, «πρώτη» για Γκάλο (pic)

Ατρόμητος: Κανονικά ο Βέλλιος με Παναιτωλικό, «πρώτη» για Γκάλο (pic)

Gazzetta team
Ατρόμητος: Κανονικά ο Βέλλιος με Παναιτωλικό, «πρώτη» για Γκάλο (pic)

bet365

Με τον Απόστολο Βέλλιο να ξεπερνάει τις ενοχλήσεις και τον Ροντρίγκο Γκάλο να συμπεριλαμβάνεται για πρώτη φορά σε αποστολή του Ατρόμητου, οι Περιστεριώτες ανακοίνωσαν τους «εκλεκτούς» για το παιχνίδι με τον Παναιτωλικό.

Με την απογευματινή προπόνηση της Παρασκευής ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της ομάδας του Γιάννη Αναστασίου για την 5η αγωνιστική της Super League 1 με αντίπαλο τον Παναιτωλικό στο Περιστέρι (28/09, 19:00).

Μετά το τέλος της προπόνησης ο Έλληνας τεχνικός ανακοίνωσε την αποστολή. Σε αυτή επιστρέφουν οι Κιβρακίδης, Ανδρούτσος και Ουγκράι, ενώ για πρώτη φορά μπήκε και ο Ροντρίγκο Γκάλο. Αντίθετα εκτός έμεινε ο ανέτοιμος Μέγιερι.

Αναλυτικά: Θεοδωράκης, Βέλλιος Νταβιώτης, Χαρίσης, Μπαένα Ρισβάνης, Ανδρούτσος, Ούμπιδες, Γκάλο, Μάντσον, Γιακουμάκης, Γούτας, Ενσικουλού, Κιβρακίδης, Κατράνης, Καχίλα, Ρόσα, Ουγκράι, Μανούσος, Μανδάς και Νάτσος.

Με την ανακοίνωση της αποστολής η ομάδα αναχώρησε για το ξενοδοχείο, ενώ οι παίκτες που δεν βρίσκονται στην αποστολή θα προπονηθούν το πρωί του Σαββάτου υπό τις οδηγίες του γυμναστή αποκατάστασης, Γιώργου Πήδουλα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα