Ολυμπιακός: Το story με Μαρτίνς - Σπόρτινγκ και η πρόσηλωση του Πορτογάλου στο πρότζεκτ των Πειραιωτών

Ολυμπιακός: Το story με Μαρτίνς - Σπόρτινγκ και η πρόσηλωση του Πορτογάλου στο πρότζεκτ των Πειραιωτών

Δημήτρης Τομαράς
Ολυμπιακός: Το story με Μαρτίνς - Σπόρτινγκ και η πρόσηλωση του Πορτογάλου στο πρότζεκτ των Πειραιωτών

bet365

Το Gazzetta - που είχε αναδείξει από τις αρχές Σεπτεμβρίου το θέμα Σπόρτινγκ και Πέδρο Μαρτίνς - καταγράφει το τι έχει προηγηθεί αλλά και την διάθεση του Πορτογάλου να ολοκληρώσει το πρότζεκτ του στον Ολυμπιακό.

Ήταν 6 Σεπτεμβρίου όταν είχαμε σταθεί στο ενδιαφέρον της Σπόρτινγκ Λισσαβώνας και την προσπάθειά της να προσεγγίσει και τότε την πλευρά του Πέδρο Μαρτίνς για το ενδεχόμενο συνεργασίας των δύο πλευρών. Ο Μαρτίνς όμως παρά τις πιέσεις που δέχθηκε ακόμα και από άτομα του περιβάλλοντός του έδειξε ξεκάθαρα ότι θέλει να ολοκληρώσει το πρότζεκτ του στον Ολυμπιακό. Και αυτό παρότι η Σπόρτινγκ σε σχέση με τον σχεδιασμό του προσέφερε γη και ύδωρ και κάνει ότι θέλει με το ρόστερ. Η αμέσως προηγούμενη προσπάθεια για επαφή - προσέγγιση ήταν προς τα τέλη Αυγούστου. Επιπροσθέτως εκτός από τις προθέσεις του Πέδρο Μαρτίνς, που ήταν και παραμένουν να συνεχίσει στο Λιμάνι, υπάρχει και μία ρήτρα την οποία η ομάδα της Λισσαβώνας δεν προκύπτει να έχει το μπάτζετ να την καλύψει. Να θυμίσουμε πως και το όνομα του Ίβηρα κόουτς είχε γραφτεί για την Σπόρτινγκ και πριν καλά καλά κάνει ντεμπούτο με τους Πειραιώτες.

Επίσης να τονιστεί πως ο Μαρτίνς είχε δείξει την αφοσίωσή του στον Ολυμπιακό με την άρνησή του σε κρούση για ετήσιο συμβόλαιο 2.5 εκατ. ευρώ από ομάδα Μέσης Ανατολής. Μάλιστα οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ήταν η Αλ Χιλάλ που έκλεισε μετά τον Λουτσέσκου και ότι είχε την διάθεση να καλύψει και το buy out του. Σχετικά τώρα με το νέο του συμβόλαιο στους Πειραιώτες ουσιαστική ή τελική κουβέντα δεν υπάρχει και φυσικά ούτε υφίσταται κάποια συμφωνία. Θετική διάθεση και μάλιστα μεγάλη υπάρχει και από τις δύο πλευρές αλλά μέχρι εκεί. Πιθανώς οι πολύ σοβαρές και τελικές κουβέντες πάνω σε αυτό να γίνουν από τον Δεκέμβριο και μετά.

Τώρα όσον αφορά στο ρεπορτάζ για τα της ομάδας της Λισσαβώνας. Η Σπόρτινγκ - ομάδα με αρκετά προβλήματα που δεν είναι μόνο αγωνιστικά αυτήν την στιγμή - είχε ως Νο1 επιλογή της τον Ζαρντίμ αλλά δεν μπορεί να τον κλείσει από την Μονακό. Η 2η λύση ήταν η Βίτορ Περέιρα, πρώην τεχνικός του Ολυμπιακού. Λύση που δεν... περπάτησε. Στην συνέχεια συγκροτήθηκε μία λίστα με τέσσερα άτομα. Πρώτος ο Αμπέλ Φερέιρα του ΠΑΟΚ, που εκτός των άλλων έχει υψηλή ρήτρα (σ.σ. πιο υψηλή από του Πέδρο Μαρτίνς) και από μέρους του αλλά και από τον σύλλογό του δόθηκαν αρνητικές απαντήσεις. Δεύτερος ο Σίλας, που δεν έχει δουλειά, τρίτος ο Πέδρο Μαρτίνς και μετά ο Πέδρο Καϊξίνια. Μία κουβέντα που γίνεται στην Σπόρτινγκ είναι μήπως μείνει ο υπηρεσιακός της προπονητής μέχρι την διακοπή των Εθνικών ομάδων. Ποια είναι η κατάληξη; Η Σπόρτινγκ επιχείρησε από την πρώτη στιγμή να πάει σε επιλογές προπονητών που ήξερε ότι θα ήταν δύσκολες και δαπανηρές και οι περισσότερες μοιραία δεν της βγήκαν. Όσο για τον Μαρτίνς; Στόχος του είναι να πετύχει όσα θέλει αλλά και απαιτούνται στον Ολυμπιακό για να βάλει σε μία σωστή και γερή βάση το ζήτημα του νέου του συμβολαίου.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα