Τα πρωτοσέλιδα των Πορτογάλων με Φερέιρα και Μαρτίνς για τον πάγκο της Σπόρτινγκ! (pics)

Gazzetta team
Τα πρωτοσέλιδα των Πορτογάλων με Φερέιρα και Μαρτίνς για τον πάγκο της Σπόρτινγκ! (pics)

bet365

Τα πρωτοσέλιδα του πορτογαλικού Τύπου για το ενδιαφέρον της Σπόρτινγκ προς το πρόσωπο του τεχνικού του ΠΑΟΚ, Αμπέλ Φερέιρα. Αναφορά και στο όνομα του Πέδρο Μαρτίνς του Ολυμπιακού.

Επιστροφή* 100% στον αγώνα Ίντερ - Λάτσιο και 200+ ειδικά στοιχήματα! (21+, *Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις)

Ο ΠΑΟΚ απέρριψε κρούση της Σπόρτινγκ για τον Αμπέλ Φερέιρα, με τον Τύπο στην Πορτογαλία να ασχολείται με τον τεχνικό του ΠΑΟΚ και την περίπτωση να αναλάβει τα «Λιοντάρια».

Η O'Jogo τον θεωρεί πρώτο στόχο της Σπόρτινγκ, αναφέροντας ότι «ο ΠΑΟΚ απέρριψε την πρώτη πρόταση» των «Λιονταριών» και προσθέτοντας πως «η εύθραυστη κατάσταση που επικρατεί στην ομάδα μπορεί όμως να βοηθήσει στο να προχωρήσει η περίπτωσή του».

Η Record από τη μεριά της παρουσιάζει τα τέσσερα ονόματα στη λίστα της Σπόρτινγκ για τη θέση του προπονητή. Μέσα σε αυτά εκτός από τον Αμπέλ Φερέιρα, η πορτογαλική εφημερίδα βάζει και αυτό του Πέδρο Μαρτίνς του Ολυμπαικού, ενώ τα άλλα δύο είναι οι Κίκε Σετιέν και Σίλας.

Τέλος, η A Bola, αναφέρει πως ο Πόντες αποχωρεί από τον πάγκο της Σπόρτινγκ, τονίζοντας πως «η διοίκηση του συλλόγου έχει ξεκινήσει επαφές για τον Αμπέλ Φερέιρα, ωστόσο στη λίστα υπάρχουν κι άλλες επιλογές».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα