Ολυμπιακός: Ο Γκερέρο καταλαβαίνει τι σημαίνει ντέρμπι και έφτασε τα γκολ του Ελ Αραμπί (vids & poll)

Δημήτρης Τομαράς
Ολυμπιακός: Ο Γκερέρο καταλαβαίνει τι σημαίνει ντέρμπι και έφτασε τα γκολ του Ελ Αραμπί (vids & poll)

bet365

Ο Μιγκέλ Άνχελ Γκερέρο σκόραρε για 2η διαδοχική χρονιά σε ντέρμπι με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό και έφτασε τα 4 γκολ φέτος στον Ολυμπιακό, όσα και ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί.
Η... μάχη των σκόρερ στον Ολυμπιακό δεν έχει σταματημό. Ο Ισπανός άσος που ξεκίνησε για ακόμα ένα ματς βασικός πέτυχε ένα ωραίο γκολ στο 1-1 του ΟΑΚΑ, πιάνοντας τον Ελ Αραμπί και έτσι έχουν πλέον έκαστος από 4 τέρματα στους Πειραιώτες. Ήταν η 2η σεζόν στην σειρά που βρίσκει δίχτυα σε ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό (σ.σ. το είχε κάνει και πέρυσι στο ματς που ως γνωστόν δεν τελείωσε) και μάλιστα υπάρχει και άλλο χαρακτηριστικό. Την περσινή φάση την είχε φτιάξει ένας αρ. μπακ, ο Κούτρης με σέντρα και την φετινή ένας άλλος Έλληνας αρ. μπακ, ο Τσιμίκας (σ.σ. ξανά με σέντρα). Ο Γκερέρο γενικά είναι από τους ξένους παίκτες που πραγματικά καταλαβαίνουν το τι σημαίνει ένα τέτοιο ντέρμπι και που έχουν παίξει καλά σε αυτά τα ματς. Φαίνεται πως αντιλαμβάνεται το τι είναι αυτά τα παιχνίδια, κάτι που αποτυπώθηκε και στις δηλώσεις του μετά τον αγώνα στο Μαρούσι.
Ο Ισπανός στράικερ επιπλέον βρίσκεται στην λίστα με τον καλύτερο συντελεστή γκολ σε τελικές προσπάθειες στο ελληνικό πρωτάθλημα. Σε τέσσερις τελικές έχει σκοράρει δύο φορές στην SL1: ένα γκολ με Βόλο και ένα με Παναθηναϊκό. Συνολικά σε Ελλάδα και Ευρώπη έχει πετύχει φέτος 4 γκολ σε 9 ματς και έχει 1 ασίστ. Στην καριέρα του στους ερυθρόλευκους έχει 44 ματς με 14 γκολ και 4 ασίστ (σ.σ. πέρυσι σε 35 αγώνες είχε 10 γκολ και 3 ασίστ). Ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί από την άλλη έχει 4 γκολ σε 8 αγώνες. Έχει 2 γκολ στην Ελλάδα και τα 2 στο ματς με την Κρασνοντάρ στη Ρωσία. Ο διεθνής Μαροκινός άσος έχει επίσης πολύ καλή αναλογία γκολ με τελικές στην Super League 1. Έχει πετύχει τα δύο γκολ του μετά από πέντε τελικές. Δύο γκολ στο πρωτάθλημα φέτος έχει βάλει και ο Ματιέ Βαλμπουενά. Φαίνεται λοιπόν ότι η... μάχη των φορ του Ολυμπιακού στο σκοράρισμα θα εξακολουθήσει να είναι δυνατή και σκληρή.
- Πιο κάτω ψηφίστε στο poll και δείτε τα γκολ του Γκερέρο με Παναθηναϊκό.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα