Η πρώτη φορά του Φαμπιάν Έμαν

Η πρώτη φορά του Φαμπιάν Έμαν

Βασίλης Βλαχόπουλος
Η πρώτη φορά του Φαμπιάν Έμαν

bet365

Από τα γήπεδα του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου της Αυστρίας αλλά και τη δεύτερη κατηγορία του αντίστοιχου Πρωταθλήματος, ο Φαμπιάν Έμαν πήρε κάπως απότομα το βάπτισμα του πυρός σε ντέρμπι.

Πριν το ημίχρονο του ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ, η προϋπηρεσία και κυρίως η εμπειρία του 21χρονου τερματοφύλακα από παιχνίδια τόσο μεγάλης σημασίας ήταν μηδενική. Γιατί πέρυσι αγωνίστηκε στην Κάπφενμπεργκ στη δεύτερη κατηγορία του αυστριακού Πρωταθλήματος κι έναν χρόνο νωρίτερα ουσιαστικά ήταν στους ερασιτέχνες της Στουρμ Γκρατς. Μόνο που ο τραυματισμός του Χουλιάν Κουέστα τον έριξε απότομα στα βαθιά καθώς εκεί που ήταν… μαθημένος στο χαμηλό επίπεδο, ξαφνικά κλήθηκε να υπερασπιστεί την εστία του Άρη σε μια από τις δυσκολότερες έδρες του Πρωταθλήματος, δίχως ψυχολογική προετοιμασία και στο ημίχρονο στο οποίο ο Άρης δέχθηκε έντονη πίεση από τον αντίπαλο. Αντικειμενικά, ο Έμαν είχε καλή απόδοση, διαχειρίστηκε εξαιρετικά το παιχνίδι, κυρίως για το χαμηλό επίπεδο της εμπειρίας του.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα