Περέα: «Στο επόμενο ντέρμπι εμείς νικητές»

Περέα: «Στο επόμενο ντέρμπι εμείς νικητές»

Κώστας Ζάλιαρης
Περέα: «Στο επόμενο ντέρμπι εμείς νικητές»

bet365

Ο Περέα, με τον ίδιο ενθουσιασμό που έπαιξε κόντρα στον Ολυμπιακό, μίλησε για τα συναισθήματά του μετά τη συμμετοχή στο ελληνικό clasico και ευχήθηκε το επόμενο μεγάλο ντέρμπι να βρει τον Παναθηναϊκό να πανηγυρίζει τη νίκη.

Ο νεαρός επιθετικός του «τριφυλλιού» λίγο μετά το 1-1 με τους «ερυθρόλευκους» στο ΟΑΚΑ, μίλησε στους εκπροσώπους του Τύπου:

Για τα συναισθήματά του για την πρώτη του συμμετοχή σε ντέρμπι: «Δεν έχω λόγια για να το περιγράψω. Ένα τέτοιο ντέρμπι, ένα clasico όπως αυτό είναι πάντα ένα πολύ μεγάλο παιχνίδι. Μου αρέσουν πάρα πολύ αυτοί οι αγώνες, υπάρχει ωραία ατμόσφαιρα και ελπίζω πως στο επόμενο ντέρμπι θα είμαστε εμείς οι νικητές. Δουλεύουμε σκληρά, το ίδιο κάνω κι εγώ, και πιστεύω στα επόμενα παιχνίδια θα έχουμε ακόμα καλύτερο πρόσωπο».

Για το γεγονός ότι φαίνεται να δίνει ενέργεια στην επίθεση: «Εγώ και οι συμπαίκτες μου προσπαθούμε να κάνουμε το καλύτερο. Ο κάθε παίκτης που μπαίνει στον αγωνιστικό χώρο δίνει το 100% και όχι μόνο εγώ. Εγώ προσπάθησα να κάνω ό,τι μπορούσα για να βοηθήσω την ομάδα».

Για το αν είναι καλύτερα να παίζει μαζί με τον Μακέντα: «Ο Κίκο είναι ένας φοβερός παίκτης, παίζουμε πολύ καλά μαζί στην επίθεση. Πιστεύω πως αυτός κι εγώ, αλλά και τα άλλα παιδιά που αγωνίζονται στην επίθεση, μπορούμε να παίξουμε καλά. Συνδυαζόμαστε όλοι καλά και προσπαθούμε να κάνουμε το καλύτερο».

Για το αν υπήρχε μεγάλη πίεση όλη την εβδομάδα στην ομάδα: «Όλοι οι παίκτες, όλα τα μέλη του τεχνικού τιμ είναι άψογοι επαγγελματίες. Ναι, αισθανόμαστε πίεση αλλά όχι όπως το εννοείτε εσείς. Η πίεση που έχουμε είναι δημιουργική, να δουλέψουμε περισσότερο, να γίνουμε καλύτεροι και αυτό είναι το μόνο που έχουμε στο μυαλό μας».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα