Το PAOK TV έλυσε πολλές απορίες…

Το PAOK TV έλυσε πολλές απορίες…

Σταύρος Σουντουλίδης
Το PAOK TV έλυσε πολλές απορίες…

bet365

Το μετέωρο βήμα του καλοκαιριού έγινε κάτι μόνιμο και πρωτοποριακό για τον ΠΑΟΚ, που μέσα από την μετάδοση των εντός έδρας αγώνων του, δίνει απαντήσεις και λύνει πολλές απορίες.

Επιστροφή* 100% στον αγώνα Βόλφσμπουργκ - Χόφενχάιμ και 200+ ειδικά στοιχήματα! (21+)

Όσες απορίες, καλοπροαίρετες ή κακοπροαίρετες, δημιούργησε το PAOK TV πριν από το ματς με τον Άρη στην Τούμπα, ήρθε και τις «απάντησε» μέσα από τον τρόπο λειτουργίας και μετάδοσης του αγώνα.

Φυσικά και δεν υπήρξαν προβλήματα, όπως φαντάστηκαν ορισμένοι μεσοβδόμαδα, με τη χρήση του VAR. Είχε τελικά απόλυτο δίκιο, γιατί έλεγε τα αυτονόητα, ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ, Χρυσόστομος Γκαγκάτσης, όταν υποστήριζε πως «το PAOK TV και η εταιρία παραγωγής δεν έχουν την παραμικρή παρέμβαση η εικόνα πηγαίνει προς χρήση του VAR, απευθείας μέσω του συστήματος του OB VAN».

Το διαπιστώσαμε χτες στην Τούμπα, το διαπίστωσαν και οι άνθρωποι του Άρη που συνεργάστηκαν εξαιρετικά στο θέμα της μετάδοσης, αν και όσοι γνωρίζουν ελάχιστα γύρω από τις μεταδόσεις αγώνων ελληνικού πρωταθλήματος ήταν σίγουροι ότι δεν συνέβαινε τίποτα «περίεργο», σαν το χαμένο πλάνο την 1η αγωνιστική στο Ολυμπιακός – Αστέρας Τρίπολης.

Όντως, στην Τούμπα δεν υπήρξε το παραμικρό πρόβλημα, όπως δεν υπήρξε και στα δύο προηγούμενα εντός έδρας ματς με Παναιτωλικό και Πανιώνιο, με την εικόνα που «έφυγε» και κατέληξε από το γήπεδο στα κεντρικά γραφεία της ΚΕΔ, όπου οι υπεύθυνοι του VAR έκριναν και αποφάσισαν για όλες τις αμφισβητούμενες φάσεις της αναμέτρησης.

Γενικότερα, η μετάδοση του αγώνα κόντρα στον Άρη ήταν εξαιρετική, η ποιότητα της εικόνας αρκετά καλή, όλο το «πακέτο» με το pregame, τις συνεντεύξεις στο ημίχρονο και στο postgame, απέδειξαν στην πράξη ότι η ψηφιακή πλατφόρμα των πρωταθλητών Ελλάδας είναι μια αξιόλογη προσπάθεια σε επαγγελματικό επίπεδο.

Το μετέωρο βήμα, όπως έμοιαζε το καλοκαίρι, μετά το ναυάγιο στα τηλεοπτικά δικαιώματα, έχει μετατραπεί σε κάτι μόνιμο, που έχει φτάσει να ικανοποιεί το μέσο τηλεθεατή, είναι η ξεκάθαρη δήλωση ανεξαρτησίας των νταμπλούχων Ελλάδας!

Στη Μικράς Ασίας γνωρίζουν καλά πως το πρόβλημα της πειρατείας δεν λύνεται από τη μία στιγμή στην άλλη, ούτε μπορούν όλοι οι επαγγελματίες που βγάζουν χρήματα από τον ΠΑΟΚ τις ημέρες των αγώνων του, να κάνουν επαγγελματικά πακέτα. Θέλει δουλειά και σίγουρα θα υπάρξει πρόοδος στο συγκεκριμένο κομμάτι.

Αν μη τι άλλο, οι περισσότεροι των 30.000 ετήσιοι συνδρομητές και οι μεμονωμένοι «πελάτες» ανά ματς (pay per view) σαφώς και στέλνουν ένα αισιόδοξο μήνυμα για την συνέχεια, σε μια εποχή μάλιστα που η εικόνα της ομάδας μέσα στο γήπεδο δεν είναι η καλύτερη και δε βοηθάει στη διαμόρφωση ενός καλύτερου κλίματος πέριξ του συλλόγου.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα