Ολυμπιακός: Τα παράπονα του Θεοδωρίδη στον Περέιρα

Δημήτρης Τομαράς
Ολυμπιακός: Τα παράπονα του Θεοδωρίδη στον Περέιρα

bet365

Ο Σάββας Θεοδωρίδης ζήτησε εξηγήσεις από τον Πορτογάλο αρχιδιαιτητή της ΚΕΔ / ΕΠΟ για τον τρόπο με τον οποίο αντιμετωπίζεται ο Ολυμπιακός.
Ο Θεοδωρίδης δεν αρκέστηκε στις δηλώσεις που έκανε για τον Βίτορ Μέλο Περέιρα. Ο ερυθρόλευκος παράγοντας - ο οποίος υποστήριξε ότι κακώς όντας παρατηρητής διαιτησίας βρέθηκε κοντά στον αγωνιστικό χώρο ο Βίτορ Μέλο Περέιρα και πως μίλησε με τους διαιτητές του ματς πριν και μετά το παιχνίδι - του ζήτησε τον λόγο για τον οποίο η ΚΕΔ αντιμετωπίζει με τέτοιον τρόπο τον Ολυμπιακό. Του μετέφερε δε ότι του οφείλει συνολικά πολλές εξηγήσεις και εκείνος αλλά & ο Φούσεκ με την ΕΠΟ. Ο Πορτογάλος αρχιδιαιτητής από την πλευρά του δεν φάνηκε να θέλει να δώσει κάποια συνέχεια ούτε και να απαντήσει κάτι σχετικό.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα