ΔΕΙΤΕ ΤΑ LIVE
Ολυμπιακός: Παράπονα για διαιτητή και αγωνιστικό χώρο

Ολυμπιακός: Παράπονα για διαιτητή και αγωνιστικό χώρο

Ολυμπιακός: Παράπονα για διαιτητή και αγωνιστικό χώρο

Απ' τον Ολυμπιακό προκύπτουν παράπονα αναφορικά με τις αποφάσεις του Γερμανού Σάσα Στέγκεμαν για τη χρήση του VAR και τις καθυστερήσεις, ενώ σχολίαζαν πως ο αγωνιστικός χώρος του ΟΑΚΑ ήταν τραγικός.

Παρότι η ισοπαλία με την Τότεναμ δημιούργησε εξαιρετικό κλίμα για το ντέρμπι κι ενώ ο Παναθηναϊκός διανύει μια πολύ κακή περίοδο αγωνιστικά, ο Ολυμπιακός δεν πήρε τη νίκη στο ΟΑΚΑ, μένοντας στο 1-1 απέναντι στον «αιώνιο» αντίπαλο.

Απ' το «ερυθρόλευκο» περιβάλλον πάντως προκύπτουν αρκετά παράπονα αναφορικά με τις αποφάσεις που πήρε ο Γερμανός διαιτητής, Σάσα Στέγκεμαν. Συγκεκριμένα, οι Πειραιώτες διαμαρτύρονται για κίτρινες κάρτες που δεν έδωσε σε παίκτες του Παναθηναϊκού που έπαιζαν σκληρά σε ορισμένες φάσεις, ενώ υπογραμμίζουν πως ήταν λανθασμένη η αρχική απόφαση για επανάληψη στο πέναλτι του Μακέντα στο 57', την οποία ανακάλεσε μετά τη χρήση του VAR.

Εξάλλου ο Ολυμπιακός έχει αντιρρήσεις σχετικά με το αν τα 5' που παίχθηκαν ως καθυστερήσεις ήταν επαρκής χρόνος, δεδομένων των αλλαγών αλλά και του χρόνου που σπαταλήθηκε για το VAR. Συνολικά «κύκλοι» των Πειραιωτών χαρακτήριζαν ως «ανεπαρκή» τον διαιτητή, τονίζοντας πως κάτι αντίστοιχο είχε συμβεί και με τον «άρχοντα» του αγώνα με τον Παναθηναϊκό, στην ισοπαλία (1-1) στο «Γ. Καραϊσκάκης» στον πρώτο γύρο.

Τέλος δεν έκρυβαν τη δυσφορία τους και για τον «τραγικό» αγωνιστικό χώρο, που δεν βοήθησε τους ποδοσφαιριστές να παίξουν σύμφωνα με τις δυνατότητές τους.