Μπακάκης: «Ηταν νίκη ψυχολογίας»

Μπακάκης: «Ηταν νίκη ψυχολογίας»

Gazzetta team
Μπακάκης: «Ηταν νίκη ψυχολογίας»

bet365

Ο αμυντικός της ΑΕΚ αναφέρθηκε στο χθεσινό 1-0 της Ενωσης στο Αγρίνιο, αλλά και τη συμπαράσταση των παικτών της μεγάλης κατηγορίας στους ανασφάλιστους συναδέλφους τους

Για το 1-0 που κέρδισε η ΑΕΚ στο Αγρίνιο και το επερχόμενο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ, μίλησε ο Μιχάλης Μπακάκης στην ΕΡΤ. «Την είχαμε ανάγκη αυτή τη νίκη, που ήταν νίκη ψυχολογίας γιατί έχουμε μπροστά μας πλέον και το δυνατό ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ και πρέπει να πάμε καλά ψυχολογικά. Σίγουρα την χάρηκε και ο κόσμος αυτή τη νίκη και δείξαμε πως είμαστε ομάδα με αρχή και τέλος στο γήπεδο. Δεν παίξαμε τόσο καλά, αλλά πήραμε τη νίκη και ελπίζω η συνέχεια να είναι ακόμα καλύτερη».

Μετά ο αμυντικός της Ενωσης αναφέρθηκε στην απόφαση των ποδοσφαιριστών της Super League 1, μετά από σχετική πρωτοβουλία του ΠΣΑΠ, να διαμαρτυρηθούν για τους ανασφάλιστους συναδέλφους τους στις μικρότερες κατηγορίας, μέσω συμβολικής αποχής στο πρώτο λεπτό των χθεσινών και αποψινών αναμετρήσεων. «Είδατε και εσείς πως δεν παίξαμε για ένα λεπτό. Με αυτόν τον τρόπο δείξαμε την αλληλεγγύη μας στους ποδοσφαιριστές των χαμηλότερων κατηγοριών. Έχουμε περάσει και εμείς από εκεί και ξέρουμε πως είναι δύσκολα. Δεν είναι δυνατόν ποδοσφαιριστές και άνθρωποι με οικογένεια να είναι ανασφάλιστοι. Σαν παίκτης της Εθνικής ομάδας και της ΑΕΚ θέλω να διορθωθεί αυτή η κατάσταση και ελπίζω να γίνουν άμεσα τα απαραίτητα μέτρα για να υπάρξει ασφάλιση σε όλους τους ποδοσφαιριστές».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα