Κρέσπο: «Αξίζαμε πιο πολλά»

Gazzetta team
Κρέσπο: «Αξίζαμε πιο πολλά»

bet365

Δυσαρεστημένος από την ισοπαλία στο ντέρμπι με τον Άρη εμφανίστηκε και ο αμυντικός του ΠΑΟΚ, Άνχελ Κρέσπο.

Αναλυτικά ο Ισπανός αμυντικός ανέφερε τα εξής:

Για την ισοπαλία: «Ήταν ένα παιχνίδι περίεργο δεχτήκαμε ένα γκολ καταφέραμε να αντιδράσουμε άμεσα και να ισοφαρίσουμε, παίξαμε πολύ πιεστικά, στο δεύτερο ημίχρονο ήμασταν καλύτεροι, δεχτήκαμε ένα γκολ κόντρα στη ροή του αγώνα. Πήραμε τελικά τον βαθμό της ισοπαλίας αλλά σίγουρα ήταν ένα παιχνίδι που αξίζαμε να πάρουμε πιο πολλά».

Για το γρήγορο γκολ που δέχτηκαν: «Μας προβληματίζει το ότι δεχόμαστε γκολ αλλά από την άλλη ο αντίπαλος έκανε ελάχιστες ευκαιρίες και σκόραρε. Ίσως είμαστε και άτυχοι αλλά πρέπει να δουλέψουμε σκληρά για να το διορθώσουμε και να γίνει σίγουρα μια αλλαγή πάνω σε αυτό το θέμα»

Για το ότι παίζουν επιθετικό ποδόσφαιρο: «Σίγουρα σαν σύλλογος ο ΠΑΟΚ πρέπει να παίζει επιθετικό ποδόσφαιρο απλά σίγουρα θα πρέπει να αλλάζουμε την φιλοσοφία μας κατά περιπτώσεις και να προστατεύουμε λίγο περισσότερο την άμυνα μας»

Για το παιχνίδι με την ΑΕΚ: «Από πέρσι διατηρούμε αυτό το αήττητο σερί και όπως είναι λογικό όλοι θέλουν να μας κερδίσουν, τα παιχνίδια με εμάς είναι σαν τελικοί για αυτούς. Εμείς θα τα αφήσουμε όλα στην άκρη και πάμε με καθαρό μυαλό για να διεκδικήσουμε το καλύτερο δυνατό και από αυτό το παιχνίδι, δηλαδή τη νίκη».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα