Ρόουζ: «Περήφανοι για τον Άρη, φτάσαμε κοντά σε μια ιστορική νίκη»

Gazzetta team
Ρόουζ: «Περήφανοι για τον Άρη, φτάσαμε κοντά σε μια ιστορική νίκη»

bet365

Ο Λίντσει Ρόουζ εξέφρασε την ικανοποίησή του για την εμφάνιση του Άρη στην Τούμπα, αλλά όχι και για το αποτέλεσμα κόντρα στον ΠΑΟΚ.

Ο αμυντικός των «κίτρινων» μίλησε στα ΜΜΕ μετά το ισόπαλο ντέρμπι (2-2) της Θεσσαλονίκης, δηλώνοντας «περήφανος» για την ομάδα του, ενώ χαρακτήρισε «σκληρό» το γκολ που δέχθηκε στο φινάλε.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στη μεικτή ζώνη:

«Ήταν ένα φανταστικό παιχνίδι και δεχθήκαμε την ισοφάριση στο τέλος. Είμαστε περήφανοι για την ομάδα μας παρότι είναι σκληρό να δέχεσαι το γκολ στο τέλος.

Δουλεύαμε όλη την εβδομάδα πάνω στο παιχνίδι όλοι μαζί, όπως και με τον Παναθηναϊκό. Εάν παίζουμε συγκεντρωμένα σε κάθε παιχνίδι μπορούμε να τα καταφέρουμε. Κλείσαμε τους χώρους πολύ σωστά και στα ατού του ΠΑΟΚ μεσοεπιθετικά.

Είμαστε νευριασμένος γιατί θα πετυχαίναμε μια ιστορική νίκη αλλά δεν ήρθε για μερικά δευτερόλεπτα. Παρόλα αυτά είμαστε απόλυτα ευχαριστημένοι για το αποτέλεσμα».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα