ΠΑΟΚ - Άρης: Με Ζαμπά στην 11αδα ο «Δικέφαλος του Βορρά»

Gazzetta team
ΠΑΟΚ - Άρης: Με Ζαμπά στην 11αδα ο «Δικέφαλος του Βορρά»

bet365

O Λέο Ζαμπά αποτελεί την τελική επιλογή του Άμπελ Φερέιρα για την αρχική σύνθεση του ΠΑΟΚ στο ντέρμπι με τον Άρη, με τις υπόλοιπες θέσεις να μην κρύβουν εκπλήξεις.

Ο Βραζιλιάνος εξτρέμ προτιμήθηκε αντί του Δημήτρη Λημνιού και θα πλαισιώσει μαζί με τον Μπίσεσβαρ και τον Πέλκα τον Άκπομ στην επιθετική γραμμή του ΠΑΟΚ.

Συγκεκριμένα ο Φερέιρα θα παρατάξει τον Πασχαλάκη στην εστία, τους Μάτος, Βαρέλα, Κρέσπο και Γιαννούλη στην άμυνα, το δίδυμο Αουγκούστο - Μίσιτς στον άξονα και τον Ζαμπά δεξιά, τον Μπίσεσβαρ αριστερά και τον Πέλκα πίσω απ' τον προωθημένο Άκπομ.

#Starting11 Η αρχική 11άδα της ομάδας μας για την αναμέτρηση κόντρα στον Άρη στο γήπεδο της Τούμπας #PAOKARIS #SuperLeague #PreGame #PamePAOKARA pic.twitter.com/xOlimSaX4Y

— PAOK FC / ΠAOK (@PAOK_FC) September 22, 2019

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα