ΑΕΚ: «Γεμίζουμε το ΟΑΚΑ με τον ΠΑΟΚ» (pic)

Gazzetta team
ΑΕΚ: «Γεμίζουμε το ΟΑΚΑ με τον ΠΑΟΚ» (pic)

bet365

Μήνυμα για... sold out προς τον κόσμο της έστειλε η ΑΕΚ ενόψει του ντέρμπι της επόμενης αγωνιστικής με τον ΠΑΟΚ στο ΟΑΚΑ.

Αμέσως μετά τη λήξη του αγώνα στο Αγρίνιο και τη νίκη επί του Παναιτωλικού, η ΑΕΚ έκανε γνωστό ότι ήταν διαθέσιμα τα εισιτήρια για το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ στο ΟΑΚΑ την άλλη Κυριακή.

Η διάθεση των φίλων της ΑΕΚ για αυτό το παιχνίδι είναι στα... ουράνια έπειτα από την αλλαγή της εικόνας της ομάδας και των αποτελεσμάτων, βγάζοντας μια σημαντική συσπείρωση. Άλλωστε δεν είναι τυχαίο ότι μέσα στην πρώτη ώρα είχαν φύγει 2.800 κομμάτια.

Η ΑΕΚ καλεί τον κόσμο της να γεμίσει το ΟΑΚΑ στο ντέρμπι, σε ένα ματς στο οποίο και ο Νίκος Κωστένογλου έχει εκτιμήσει ότι θα βρίσκονται στις εξέδρες τουλάχιστον 50.000 φίλοι της Ένωσης.

Αναλυτικά το μήνυμα της ΑΕΚ μέσω των social media:

«Κόσμος και ομάδα συνεχίζουμε μαζί!

Ολοι μαζί είμαστε ένα σε μία σχέση που πρέπει να διατηρηθεί και να γίνει ακόμα πιο ισχυρή. Με το κεφάλι χαμηλά και χωρίς να θεωρούμε τίποτα ως δεδομένο, ετοιμαζόμαστε για το επόμενο μεγάλο ραντεβού!

Στόχος; Να γεμίσουμε το ΟΑΚΑ στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ!
Η ηλεκτρονική προπώληση έχει ήδη ξεκινήσει με 9 διαφορετικές τιμές σε 18 θύρες του Ολυμπιακού Σταδίου και με ξεχωριστές εκπτωτικές κατηγορίες.

Διαβάστε εδώ https://www.aekfc.gr/…/ta-eisitiria-gia-ton-agona-me-ton-pa… όλες τις λεπτομέρειες!

Πατήστε εδώ για να προμηθευτείτε τα εισιτήριά σας:
https://www.ticketmaster.gr/aek/showProductList.html…

Η ηλεκτρονική προπώληση διεξάγεται κανονικά και μέσω της ιστοσελίδας ticketmaster.gr (ή και τηλεφωνικά στο 210-8938111), αλλά και των καταστημάτων PUBLIC.

Και από την Τετάρτη 25 Σεπτεμβρίου αρχίζει η προπώληση στο εκδοτήριο του σταθμού ΗΣΑΠ «Ειρήνη».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα