Παναθηναϊκός: Στις 14:00 το συλλαλητήριο των οπαδών

Παναθηναϊκός: Στις 14:00 το συλλαλητήριο των οπαδών

Gazzetta team
Παναθηναϊκός: Στις 14:00 το συλλαλητήριο των οπαδών

bet365

Χιλιάδες οπαδοί του Παναθηναϊκού θα δώσουν το «παρών» στο συλλαλητήριο κατά του Γιάννη Αλαφούζου, προκειμένου να δοθεί λύση στην προβληματική κατάσταση που επικρατεί στον σύλλογο...

Το μεγαλύτερο κομμάτι των οργανωμένων φίλων του «τριφυλλιού» θ' απουσιάσει από το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ λαμβάνοντας την απόφαση για αποχή ώστε ν' ασκηθεί πίεση για αλλαγή της τάξης πραγμάτων στην ομάδα.

Στο πλαίσιο αυτό έχει ανακοινωθεί και διαδοθεί η πραγματοποίηση του συλλαλητηρίου κατά του Γιάννη Αλαφούζου για την αποχώρησή του από την ιδιοκτησία του συλλόγου, παραχώρηση των μετοχών στον Ερασιτέχνη.

Το κάλεσμα του κόσμου είναι για τις 14:00, στο γήπεδο της Λεωφόρου, απ' όπου και θα ξεκινήσει η μηχανοκίνητη πορεία διαμαρτυρίας.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα