Κάστρο: «Για να κερδίσεις, πρέπει να σκοράρεις»

Gazzetta team
Κάστρο: «Για να κερδίσεις, πρέπει να σκοράρεις»

bet365

Ο τεχνικός του Παναιτωλικού είναι αισιόδοξος για την ομάδα, παρά το κακό της ξεκίνημα στη σεζόν.

Την ήττα γνώρισε απέναντι στην ΑΕΚ ο Παναιτωλικός και ο Κάστρο στάθηκε στις δυσκολίες που συνάντησε η ομάδα στο γκολ. «Η ομάδα πρέπει να σκοράρει. Νομίζω ήμασταν καλοί στο πρώτο μέρος απέναντι σε μια καλή ομάδα. Οι παίκτες έδωσαν τα πάντα στο γήπεδο. Όποιος θέλει να κερδίσει πρέπει να σκοράρει. Θα δουλέψουμε πάνω σε αυτό. Πιστεύω ότι βελτιωνόμαστε. Σε τρεις με τέσσερις εβδομάδες θα είμαστε καλύτεροι. Από τα παιχνίδια που έχουμε παίξει αξίζαμε περισσότερους βαθμούς. Σήμερα παίξαμε απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα. Κάναμε κάποια λάθη αλλά θα τα διορθώσουμε», είπε αρχικά και μετά ρωτήθηκε για την απουσία του Σίεστεντ. «Ήταν να παίξει σήμερα αλλά λόγω κάποιου προσωπικού προβλήματος δεν κατάφερε να είναι μαζί μας. Πολλές φορές το ποδόσφαιρο δεν είναι το πρώτο πράγμα στη ζωή μας».

Για το γεγονός πως τα «καναρίνια» πραγματοποιούν το χειρότερο ξεκίνημα στα χρόνια που βρίσκονται στη μεγάλη κατηγορία, σχολίασε πως «έχουμε κάνει μια πολύ κακή αρχή και χρειαζόμαστε τους βαθμούς. Έχουμε όμως ακόμα πολλά παιχνίδια να παίξουμε. Όταν παίξουμε με όλες τις ομάδες, θα μπορούμε να εκφράσουμε μια πιο ολοκληρωμένη άποψη. Μιλάω με τους πάντες στην ομάδα. Πρέπει να καταλάβουμε ποιοι είμαστε και ποιες είναι οι δυνάμεις μας. Έχω πάρα πολλούς φίλους γύρω μου. Μέχρι στιγμής νοιώθω πολύ μεγάλη άνεση μέσα στην ομάδα. Είναι ένα καινούργιο πρότζεκτ και χρειάζεται προσπάθεια. Όταν ξεκίνησε ο Μαρτίνς τη δουλειά στον Ολυμπιακό χρειάστηκε να αλλάξει είκοσι έναν παίκτες και όλοι οι άνθρωποι της ομάδας ήταν μαζί του».

Κλείνοντας ρωτήθηκε για τον Μπακαδήμα. «Είναι μέσα στην ομάδα, δουλεύει σκληρά αλλά δεν είναι ακόμη έτοιμος. Κάποιες φορές κάποιοι ποδοσφαιριστές παίζουν, κάποιοι δεν παίζουν».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα