Χιμένεθ: «Ήμασταν πολύ καλοί στο πρώτο ημίχρονο, έπρεπε να το είχαμε τελειώσει»

Νίκος Μαρούδας
Χιμένεθ: «Ήμασταν πολύ καλοί στο πρώτο ημίχρονο, έπρεπε να το είχαμε τελειώσει»

bet365

Ο Μπόρχα Χιμένεθ, ήταν ενθουσιασμένος μετά την νίκη επί του Ατρόμητο, αλλά τόνισε πως θα έπρεπε οι ποδοσφαιριστές του να έχουν τελειώσει το παιχνίδι από το πρώτο ημίχρονο.

Αναλυτικά όσα είπε στη συνέντευξη Τύπου:

Για την καταπληκτική εικόνα του Αστέρα στο πρώτο ημίχρονο: «Και στο προηγούμενο παιχνίδι στο δεύτερο ημίχρονο ήμασταν πολύ καλοί και είχαμε ευκαιρίες για πολλά γκολ με την Ξάνθη. Σήμερα, είδαμε την... συνέχεια του δεύτερου ημιχρόνου με την Ξάνθη, ήμασταν πολύ καλοί και θα έπρεπε να έχουμε τελειώσει το παιχνίδι εκεί».

Για τον αν ένιωθε κάποια πίεση πριν το ματς: «Δεν ένιωθα κάποια πίεση, ξέρουμε πως η ιδιότητα του προπονητή έχει αυτά τα χαρακτηριστικά. Ήμασταν στην τρίτη αγωνιστική που είχαμε παίξει με ΑΕΚ και Ολυμπιακό που είναι ένα επίπεδο πάνω από τις υπόλοιπες ομάδες και θεωρώ πως με την Ξάνθη αξίζαμε τουλάχιστον τον βαθμό της ισοπαλίας. Θεωρώ πως είναι θέμα δουλειάς και υπομονής».

Για το αν έχει αρχίσει να προσαρμόζεται στην ελληνική πραγματικότητα: «Μας εκπλήσσει λίγο το γεγονός πως υπάρχει κάποια νευρικότητα με τα αποτελέσματα και στις υπόλοιπες ομάδες, γιατί στην Ισπανία είναι διαφορετικά τα πράγματα. Πιστεύω πως ο καθένας πρέπει να δουλεύει όπως πρέπει, να αντιμετωπίζει τις δυσκολίες στους αγώνες και να είναι πιστός σε αυτό που κάνει».

Για τον Χαουρέγκι: «Είναι κουρασμένος! Δεν έκανε κανονική προετοιμασία, δεν έχει παιχνίδια στα πόδια του και γνωρίζαμε πως θα ήταν έτοιμος για 60-65 λεπτά».

Για το αν έχει καταλήξει σε κάποια εντεκάδα ή αν ακόμα... ψάχνεται: «Καταλαβαίνω το ποδόσφαιρο, έχει να κάνει με την δουλειά που γίνεται κάθε εβδομάδα. Δεν θα... παντρευτώ κάποια εντεκάδα, οπότε αυτοί που δουλεύουν και είναι σε καλύτερη κατάσταση θα έχουν προτεραιότητα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα