Πανιώνιος: Οι «Πάνθηρες» εμψύχωσαν την αποστολή πριν τη Λαμία

Θοδωρής Βασίλης
Πανιώνιος: Οι «Πάνθηρες» εμψύχωσαν την αποστολή πριν τη Λαμία

bet365

Οι «Πάνθηρες» συναντήθηκαν με τους ποδοσφαιριστές και το προπονητικό τιμ του Πανιώνιου πριν την αναμέτρηση με τη Λαμία στη Φθιώτιδα, εμψυχώνοντας την ομάδα τους και ζητώντας τους να κάνουν τα πάντα ώστε να πάρουν τη νίκη και να σβήσουν το υπολειπόμενο -3 της περσινής ποινής.

Συνάντηση με τους ποδοσφαιριστές και τους προπονητές του «Ιστορικού» είχαν οι οργανωμένοι οπαδοί της ομάδας, λίγο πριν την αναχώρησή τους για την Λαμία και την αναμέτρηση με τους «κυανόλευκους» για την 4η αγωνιστική της Super League 1 (22/09, 19:30).

Η κουβέντα που έγινε είχε τον ίδιο ακριβώς χαρακτήρα με εκείνον πριν από τον αγώνα με την ΑΕΛ, όπου η ομάδα του Νίκι Παπαβασιλείου πανηγύρισε το πρώτο «τρίποντο» της σεζόν. Οι «Πάνθηρες» εξέφρασαν στα μέλη του ποδοσφαιρικού τμήματος την στήριξή τους και τους ζητησαν να «ματώσουν» για την φανέλα, ώστε με νέα νίκη να εξαλειφθεί η αφαίρεση έξι βαθμών που επιβλήθηκε στον σύλλογο.

Εξάλλου το «παρών» στο ΔΑΚ Λαμίας θα δώσουν και οι οπαδοί του Πανιώνιου, ώστε να ενισχύσουν την προσπάθεια της αγαπημένης τους ομάδας.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα