ΔΕΙΤΕ ΤΑ LIVE
Τερζής: «Δεν αισθάνομαι υπηρεσιακός, όλοι περιμένουμε το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ»

Τερζής: «Δεν αισθάνομαι υπηρεσιακός, όλοι περιμένουμε το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ»

Τερζής: «Δεν αισθάνομαι υπηρεσιακός, όλοι περιμένουμε το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ»

Ο Τόλης Τερζής αναφέρθηκε στη σημασία του ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ, ενόψει του μεγάλου αγώνα στην Τούμπα για την 4η αγωνιστική.

Μιλώντας στη NOVA, ο προπονητής του Άρη δήλωσε ότι δεν αισθάνεται ως υπηρεσιακός, καθώς και ότι η ομάδα του καλείται να κάνει όσα έχει δουλέψει στην προπόνηση για να πάρει ένα καλό αποτέλεσμα κόντρα στον συμπολίτη.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Έλληνας τεχνικός:

Για τον ίδιο ως υπηρεσιακός: "Μου είπαν και ο πρόεδρος και ο Άγγελος να ετοιμαστώ για το ματς με τον ΠΑΟΚ. Η λέξη υπηρεσιακός είναι σχετική κι εγώ δεν αισθάνομαι έτσι. Κοιτάω να ετοιμάσω την ομάδα όσο μπορώ. Αυτό κάναμε με τον Παναθηναϊκό και αυτό κάνουμε και με τον ΠΑΟΚ. Το πιο σημαντικό ήταν η εμφάνιση με τον Παναθηναϊκό. Τα παιδιά έκαναν ότι είπαμε. Δεν στέκομαι στο σκορ. Υπάρχουν ματς που παίζεις καλά και δεν μπαίνουν. Το σημαντικό είναι ότι το χαρήκαμε εμείς και ο κόσμος. Και από την επόμενη είδαμε άλλη ψυχολογία και δουλέψαμε με καλύτερα διάθεση αυτή την βδομάδα.

Όλη την βδομάδα δουλέψαμε καλά χωρίς κανένα απρόοπτο, δεν έχουμε κανένα τραυματισμό και όλα είναι καλά. Για τον Άρη μόλις τελείωσε το ματς της Κυριακής από την Τρίτη αφήσαμε πίσω τη νίκη και με καλή ψυχολογία ξεκινήσαμε τη δουλειά για το ματς της Κυριακής. Είναι ένα ιδιαίτερο ματς το περιμένει όλη η Θεσσαλονίκη, όλη η Βόρεια Ελλάδα. Από μόνο του είναι ιδιαίτερο. Να παιχθεί καλό ποδόσφαιρο και να χαρεί ο κόσμος. Θα πρέπει να είμαστε προσηλωμένοι. Ο αντίπαλος είναι καλή ομάδα με καλούς παίκτες, Γνωρίζουμε το παιχνίδι του αλλά πρέπει να κάνουμε όσα έχουμε δουλέψει και να πάρουμε αν καλό αποτέλεσμα".

Για την τακτική: "Ο ΠΑΟΚ έχει διαφοροποιήσει αρκετά το παιχνίδι του, άλλος προπονητής., Ξέρουμε τα δυνατά του σημεία. Θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό για να ανταπεξέλθουμε και να το αντικρούσουμε".

Για τους rookies στο ντέρμπι: "Τα περισσότερα παιδιά έχουν παίξει δύο φορές στην Τούμπα σε πρωτάθλημα και Κύπελλο. Τα νέα παιδιά τα βάλαμε στο κλίμα. Έχουν καταλάβει αλλά δεν θ’ ασχοληθούμε με την έδρα αλλά με το τι πρέπει να κάνουμε".

Για την παραγωγή ευκαιριών: "Στα χαρτιά και οι δύο κάνουμε ευκαιρίες. Σ’ αυτό το ματς ίσως δεν είναι τόσο ανοικτά τα πράγματα για να έχουμε πολλές φάσεις. Αλλά γενικά οι δύο ομάδες είναι καλές στην παραγωγή ευκαιριών.
Είναι καλό που παίρνουμε γκολ από παίκτες σε όλες τις θέσεις. Μ’ αυτά τα γκολ βοηθάς την ομάδα να πάρει βαθμούς
".

Για τον Ιντέγιε: "Όλοι οι επιθετικοί τρέφονται με το γκολ. Είχε ευκαιρίες και σε άλλα ματς αλλά είτε από ατυχία είτε από λάθη δεν τα έβαλε. Κάνει πολλές δουλειές στο ματς, Κινείται πρεσάρει, πιέζει και το έκανε και σε γκολ κόντρα στον Παναθηναϊκό"

Για τον Γκάμα: «Ο Μπρούνο Γκάμα έχει απίστευτη τεχνική μας δίνει πολύ δύναμη. Τον αναγνωρίζουν όλοι, μας βοηθά και δουλεύει πολύ στις προπονήσεις. Κάναμε και φιλικό για εκείνον με τον Βόλο, το ήξερε ότι θα παίξει με τον Παναθηναϊκό. Προσπαθεί στην προπόνηση πολύ και αυτό γ\φαίνεται στο γήπεδο. Σε ότι έχει να κάνει με το πόδι του είναι καλά, έχουμε όλες τις μετρήσεις με τους γιατρούς, κάθε μέρα βελτιώνεται".

Για όσα θα πει στους παίκτες: «Όταν υπάρχουν τέτοια ματς μπροστά οι παίκτες φτιάχνονται μεταξύ τους. Μας ακούν μέχρι ενός σημείου. Αλλά κάθε παίκτης σε τέτοια ματς τα δίνουν όλα και είναι έτοιμοι. Δώσαμε απλά στους νέους το ύφος αυτού του ντέρμπι".