ΔΕΙΤΕ ΤΑ LIVE
ΑΕΚ: Ανατρέπεται η απόφαση για απαγόρευση μετακίνησης!

ΑΕΚ: Ανατρέπεται η απόφαση για απαγόρευση μετακίνησης!

ΑΕΚ: Ανατρέπεται η απόφαση για απαγόρευση μετακίνησης!

Η ΓΓΑ αναμένεται να προχωρήσει στην ανάκληση της απαγόρευσης οργανωμένων και μεμονωμένων μετακινήσεων για τους οπαδούς της ΑΕΚ στο Αγρίνιο και η «Ένωση» θα έχει τον κόσμο στο πλευρό της στο ματς με τον Παναιτωλικό.

Έπειτα από τις αντιδράσεις που προκάλεσαν από την αιφνίδια απόφαση του Υφυπουργού Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη, που ενώ είχαν διατεθεί τα εισιτήρια στον κόσμο της ΑΕΚ απαγόρευσε ξαφνικά τη μετακίνησή τους, σημειώνεται ανατροπή...

Λίγες ώρες μετά και με δεδομένες τις αντιδράσεις στο θέμα από πλευράς «κιτρινόμαυρων», η απόφαση της απαγόρευσης αναμένεται ν' ανακληθεί και ο κόσμος της «Ένωσης» θα πάει κανονικά το απόγευμα του Σαββάτου στην έδρα του Παναιτωλικού (21/9, 20:00) για το ματς της 5ης αγωνιστικής της Super League.

Η επιβεβαίωση της ΓΓΑ
Για το τυπικό του θέματος, ήρθε στη συνέχεια η επιβεβαίωση της ΓΓΑ μέσω της ενημέρωσης της.

«Κατόπιν συνεννόησης των ΠΑΕ Παναιτωλικός και ΠΑΕ ΑΕΚ, υποβλήθηκε κοινό αίτημα στον Υφυπουργό Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη, για ανάκληση της χτεσινής απόφασης περί απαγόρευσης κάθε μετακίνησης οπαδών της ΠΑΕ ΑΕΚ στον αγώνα αύριο στο Αγρίνιο.

Υπήρξε επικοινωνία των προέδρων των δύο ΠΑΕ με τον Υφυπουργό, σε πολύ καλό κλίμα, με εκατέρωθεν διαβεβαιώσεις τους ότι θα καταβάλουν κάθε δυνατή προσπάθεια προκειμένου να διευκολυνθεί το έργο της αστυνόμευσης του αγώνα και να διασφαλιστεί η ομαλή προσέλευση, παραμονή και αποχώρηση των φιλοξενούμενων από το γήπεδο. Επιβεβαίωσαν την πρόθεσή τους για διεξαγωγή αγώνων παρουσία φιλάθλων και από τις δυο ομάδες, χωρίς εντάσεις και προβλήματα.

Κατόπιν αυτών, ανακλήθηκε από τον Υφυπουργό Αθλητισμού η απαγόρευση μεμονωμένης μετακίνησης φιλάθλων της ΑΕΚ για τον αγώνα Παναιτωλικός - ΑΕΚ της 21ης Σεπτεμβρίου στις 20:00».