ΑΕΚ - Ίβιτς: «Κάθε ματς είναι τελικός»!

ΑΕΚ - Ίβιτς: «Κάθε ματς είναι τελικός»!

Γιώργος Τσακίρης
ΑΕΚ - Ίβιτς: «Κάθε ματς είναι τελικός»!

bet365

Απόλυτο και σε καθημερινή βάση το μήνυμα της σεζόν του τεχνικού διευθυντή προς τους «κιτρινόμαυρους» με σκοπό να... ποτίσει το μυαλό όλων, που δείχνουν να το έχουν εμπεδώσει...

Στο μυαλό του Ίλια Ίβιτς όλα έχουν σημασία σε ότι αφορά την καθημερινότητα και τον τρόπο λειτουργίας σε όλα τα ζητήματα σχετικά με το ποδοσφαιρικό τμήμα. Λογικό άλλωστε γι' αυτό ήδη άπαντες, οι ποδοσφαιριστές κυρίως που έχει και ουσία, αναγνωρίζουν ότι πλέον υπάρχει όντως κανονικό αφεντικό στο χώρο τους που έχει το απόλυτο κουμάντο. Οι λεπτομέρειες σε τέτοιο επίπεδο -και με τόσο έντονες προσωπικότητες σαν αυτές που διακρίνουν τα αποδυτήρια της ΑΕΚ- κάνουν τη διαφορά. Όχι μόνο στη καθημερινή λειτουργία αλλά και σε ότι αφορά στο στόχο που θέτει ένας σύλλογος μακροπρόθεσμα, έως το τέλος της σεζόν τουλάχιστον κοινώς, όπως ισχύει και στην Ένωση...

Ο Σέρβος τεχνικός διευθυντής από την πρώτη στιγμή αντιλήφθηκε τι έπρεπε να γίνει στο εσωτερικό των «κιτρινόμαυρων» αποδυτηρίων. Το γνώριζε διότι προτού καν αναλάβει τη θέση του τεχνικού διευθυντή της ΑΕΚ είχε ήδη έρθει σε επαφή με πρόσωπα (μεταξύ αυτών ποδοσφαιριστές) από το ποδοσφαιρικό τμήμα! Είχε καταλάβει όμως από την πρώτη ώρα συναναστροφής μαζί με τους παίκτες της Ένωσης ότι πρέπει να λειτουργήσει συγκεκριμένα και σε επίπεδο επίτευξης στόχου όλη η ομάδα και όσοι υπάρχουν στα Σπάτα.

Το μότο του Ίλια Ίβιτς, το απόλυτο και ξεκάθαρο μήνυμα το οποίο βρίσκουν μπροστά τους οι «κιτρινόμαυροι» σε καθημερινή βάση, είναι το εξής: «Κάθε ματς είναι τελικός για μας! Δεν γίνεται να κοιτάξουμε πιο μακριά από το επόμενο παιχνίδι στο οποίο πρέπει πάντα να κερδίζουμε γιατί είμαστε η ΑΕΚ. Δεν υπάρχει τίποτα άλλο στο μυαλό μας, στη σκέψη μας, σε όσα κάνουμε μέσα στην ημέρα από μία σκέψη: κάθε ματς είναι τελικός! Αυτό που έρχεται, με όποιον αντίπαλο, είναι τελικός για όλους μας»!

Πρόκειται για κάτι που επαναλαμβάνει συνέχεια ο τεχνικός διευθυντής της ΑΕΚ και έχει καταφέρει να... ποτίσει το μυαλό των ποδοσφαιριστών του που πλέον το έχουν περάσει στο... σκληρό δίσκο του εγκεφάλου τους και βγαίνει αυτόματα στις δηλώσεις τους, ανεξάρτητα από τον λόγο για τον οποίο μιλάνε και την εκδήλωση στην οποία βρίσκεται κάποιος από αυτούς. Πρόσφατα στην εκδήλωση για την ανανέωση της συνεργασίας της ΠΑΕ με βασικό χορηγό της ο Νέλσον Ολιβέιρα όταν ρωτήθηκε για το αν θα είναι έτοιμος με τον ΠΑΟΚ ξεκίνησε να λέει:

«Το πιο σημαντικό παιχνίδι είναι πάντα το επόμενο. Όπως και το πιο δύσκολο είναι πάντα το επόμενο. Πρέπει να είμαστε απόλυτα συγκεντρωμένοι στον αγώνα με τον Παναιτωλικό και είμαστε υποχρεωμένοι να διεκδικήσουμε τη νίκη», για να προσθέσει: «Μετά ακολουθεί το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ. Σίγουρα είναι ένα μεγάλο ματς ανάμεσα σε δύο μεγάλες ομάδες, αλλά για την ώρα σκεφτόμαστε τον αγώνα με τον Παναιτωλικό». Τα ίδια ο Σιμάο, ο Βέρντε, ο Χουλτ και όσοι γενικά μίλησαν χθες και σήμερα... Είναι η επιβεβαίωση ότι πέτυχε αυτό που ήθελε ο Ίλια Ίβιτς σχετικά με το μυαλό και το πώς πρέπει να λειτουργεί για να μην επηρεάζεται και χάνει το στόχο του.

Ο οποίος στόχος, το μήνυμα, το μότο για όλους στο ποδοσφαιρικό τμήμα δεν αλλάζει για τον (και από τον) τεχνικό διευθυντή της ΑΕΚ: «Κάθε ματς είναι τελικός, κάθε ματς ξεχωριστά, κάθε ματς και ένας τελικός»! Κάτι το οποίο δεν το κρύβει και σε όποιον τον ρωτάει στα γήπεδα όταν τον συναντήσει σχετικά με την Ένωση και τους στόχους της...

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα