Παναθηναϊκός: Σκέψεις για Σένκεφελντ βασικό στο ντέρμπι!

Παναθηναϊκός: Σκέψεις για Σένκεφελντ βασικό στο ντέρμπι!

Νίκος Αθανασίου
Παναθηναϊκός: Σκέψεις για Σένκεφελντ βασικό στο ντέρμπι!

bet365

Ο Γιώργος Δώνης δοκίμασε τον Ολλανδό στόπερ με τους βασικούς και δείχνει πως σκέφτεται σοβαρά να πάρει το ρίσκο και να τον ξεκινήσει στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό!

Ο Παναθηναϊκός καλείται στο ντέρμπι της Κυριακής να βγάλει αντίδραση, να δείξει το καλό του αγωνιστικό πρόσωπο και να φτάσει στην πρώτη του νίκη στο φετινό πρωτάθλημα. Κάτι που δεν κατάφερε να κάνει στις τρεις πρώτες αγωνιστικές κόντρα σε Λαμία, ΟΦΗ και Άρη.

Οι «πράσινοι» προετοιμάζονται χωρίς προβλήματα στο Κορωπί και δεδομένα ο αγωνιστικός προσανοτολισμός της ομάδας δεν θα θυμίζει όσα είδαμε μέχρι τώρα. Εξάλλου ο Ολυμπιακός είναι αρκετά πιο ποιοτικός από όσες ομάδες αντιμετώπισε μέχρι τώρα το «τριφύλλι» και βρίσκεται σε πάρα πολύ καλή κατάσταση.

Στόχος του Δώνη είναι να παρουσιάσει ένα σύνολο που θα θυμίζει τα φιλικά με Άγιαξ και Φέγενορντ, ένα σύνολο που θα έχει άρτια ανασταλτική συμπεριφορά και πολύ υψηλά ποσοστά συγκέντρωσης.

Από κει και πέρα, ο Έλληνας τεχνικός σκέφτεται σοβαρά να ξεκινήσει βασικό στο κέντρο της άμυνας τον Μπαρτ Σένκεφελντ! Αυτό τουλάχιστον δοκίμασε Τετάρτη και Πέμπτη. Ο Ολλανδός στόπερ αποκτήθηκε για βασικός, ωστόσο, δεν έχει κάνει προετοιμασία, δεν έχει αγωνιστικό ρυθμό και το τελευταίο του επίσημο παιχνίδι ήταν πριν 4,5 μήνες! Κάτι που σημαίνει ότι η χρησιμοποίηση του αποτελεί ρίσκο για τον έμπειρο κόουτς. Στις προπονήσεις, πάντως, δείχνει πολύ καλό πρόσωπο και έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη του Δώνη.

Για τις υπόλοιπες θέσεις προβάδισμα έχουν οι Διούδης, Πούγγουρας, Ινσούα, Γιόχανσον, Δώνης, Κουρμπέλης, Ζαχίντ, Μπουζούκης, Κολοβός και Μακέντα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα