Γκαγκάτσης: «Ανεξάρτητη η παραγωγή στο PAOK TV, δεν έχει καμία σχέση με το VAR»

Σταύρος Σουντουλίδης
Γκαγκάτσης: «Ανεξάρτητη η παραγωγή στο PAOK TV, δεν έχει καμία σχέση με το VAR»

bet365

Ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ απάντησε στις πολλές ερωτήσεις και έλυσε τις απορίες αναφορικά με τη λειτουργία του PAOK TV και τη χρήση του VAR στους εντός έδρας αγώνες των νταμπλούχων Ελλάδας.

Κατά τη διάρκεια της ευρείας σύσκεψης που πραγματοποιήθηκε στο υφυπουργείο Αθλητισμού, υπό τον κ. Λευτέρη Αυγενάκη, αναφορικά με την χρήση του VAR στην Ελλάδας, έγιναν αρκετές ερωτήσεις, κυρίως από τον αντιπρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Κώστα Καραπαπά, γύρω από το PAOK TV και τη χρήση του VAR στους εντός έδρας αγώνες του «Δικεφάλου» στο γήπεδο της Τούμπας,

Στις ίδιες ακριβώς απορίες που εξέφρασαν στην αρχή της εβδομάδας οι άνθρωποι της ΠΑΕ Άρης, αναφορικά με το VAR και την εικόνα μέσω του PAOK TV, απάντησε ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Χρυσόστομος Γκαγκάτσης, που μαζί με το μέλος του Δ.Σ., Δημοκράτη Παπαδόπουλο, εκπροσώπησαν στη σημερινή σύσκεψη τους νταμπλούχους Ελλάδας.

«Υπάρχουν εννιά κάμερες στους εντός έδρας αγώνες του ΠΑΟΚ, που χρησιμοποιούνται από την εταιρία παραγωγής και η εικόνα πηγαίνει προς χρήση του VAR, απευθείας μέσω του συστήματος του OB VAN, είναι στην κρίση και ευχέρεια του διαιτητή ποια κάμερα θα χρησιμοποιήσει, ο ΠΑΟΚ δεν έχει καμία άμεση ή έμμεση εμπλοκή στην όλη διαδικασία. Όλα γίνονται σύμφωνα με τα όσα ορίζονται και προβλέπονται», ανέφερε αρχικά ο κ. Γκαγκάτσης. Και πρόσθεσε:

«Η ABC Production, η εταιρία παραγωγής με την οποία συνεργάζεται η ΠΑΕ ΠΑΟΚ, είναι ανεξάρτητη, είναι μια εταιρία που καλύπτει όλους τους αγώνες του Champions League και του Europa League στην Ελλάδα, συνεργάζεται με την COSMOTE. Με τη λογική του κ. Καραπαπά ούτε το Open μπορεί να δείξει τα παιχνίδια του ΠΑΟΚ, ούτε το ΣΚΑΙ του Παναθηναϊκού ούτε το ONE, και στο άμεσο μέλλον ενδεχομένως και η Νova, παιχνίδια του Ολυμπιακού, σε περίπτωση που οριστικοποιηθεί τη εξαγορά της από τον κ. Μαρινάκη».

Μάλιστα ο αντιπρόεδρος της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ επισήμανε ότι η Nova στους αγώνες της «κάνει δική της παραγωγή», αντίθετα με τον ΠΑΟΚ που συνεργάζεται με ιδιωτική εταιρία, η οποία δεν έχει καμία σχέση με κάποια από τις εταιρίες του κ. Σαββίδη.

«Ποιο είναι λοιπόν το ύποπτο;», αναρωτήθηκε ο κ. Γκαγκάτσης, που δεν παρέλειψε να εκφράσει τη δυσφορία του για το γεγονός ότι μια σύσκεψη για το VAR μετατράπηκε από την πλευρά του Άρη και του Ολυμπιακού σε κουβέντα για το κυριακάτικο παιχνίδι της Τούμπας…

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα