Παναθηναϊκός: Πορεία κατά Αλαφούζου και αποχή από το ντέρμπι!

Παναθηναϊκός: Πορεία κατά Αλαφούζου και αποχή από το ντέρμπι!

Gazzetta team
Παναθηναϊκός: Πορεία κατά Αλαφούζου και αποχή από το ντέρμπι!

bet365

Ένα αρκετά μεγάλο κομμάτι των οργανωμένων του Παναθηναϊκού καλεί σε πορεία κατά του Γιάννη Αλαφούζου ενώ ξεκαθαρίζει πως δεν θα δώσει το παρών στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό!

Οι σκέψεις για αποχή των οργανωμένων οπαδών του Παναθηναϊκού στο ντέρμπι της Κυριακής με τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ, τελικά γίνονται πράξη! Με ανακοίνωσή τους το απόγευμα της Τετάρτης, τέσσερις εκ των μεγαλυτέρων συνδέσμων της Θύρας 13 και όλα τα κλαμπ της επαρχίας(στο παιχνίδι με τον ΟΦΗ έκατσαν στο πέταλο της 15) κάνουν γνωστό πως δεν θα δώσουν το παρών στις κερκίδες του σταδίου. Αντ᾽ αυτού καλούν σε πορεία κατά του Γιάννη Αλαφούζου το μεσημέρι της Κυριακής και ζητούν να παραδώσει τις μετοχές της ΠΑΕ στον Ερασιτέχνη.

Η ανακοίνωση αναφέρει τα εξής:

᾽᾽6 χρόνια από τότε που ο Γιάννης Αλαφούζος ανέλαβε τις τύχες του Παναθηναϊκού μας και οι δόξες – οι νίκες – οι χαρές – η ευτυχία, λέξεις ταυτόσημες με το ιστορικό όνομα του συλλόγου, έχουν αντικατασταθεί με τη μιζέρια, την εξαθλίωση, την κατάντια. Στην αρχή πιστέψαμε, μετά κάναμε υπομονή, αλλά προδοθήκαμε και σίγουρα αδρανήσαμε και εμείς τα τελευταία χρόνια.

Ήρθε πια η ώρα για πράξεις. Αρχής γενομένης από την Κυριακή 22/9, που καλούμε όλο τον κόσμο της θύρας 13 και του Παναθηναικού στις 14:00 στο γήπεδο της Λεωφόρου σε μια μεγάλη μηχανοκίνητη πορεία διαμαρτυρίας όπου ειρηνικά θα φωνάξουμε και θα απαιτήσουμε τα αυτονόητα: να αποχωρήσει ΤΩΡΑ από την ΠΑΕ ο κύριος υπεύθυνος της σημερινής κατάστασης και να παραδώσει τις μετοχές του στον ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗ.

Έτσι κι αλλιώς τα τελευταία χρόνια έχει αποτύχει παταγωδώς όσον αφορά την ομάδα και σύντομα θα μας οδηγήσει στα βράχια…καλύτερα οι μετοχές να ανήκουν στο Σύλλογο παρά σε αυτόν… Στη συνέχεια θα πάμε όλοι μαζί στο κλειστό του ΟΑΚΑ να τιμήσουμε και εμείς από την πλευρά μας τους αξέχαστους δικούς μας ανθρώπους: τον Παύλο και τον Θανάση που τους αγαπήσαμε όσο κανέναν άλλο…Μετά το τέλος του αγώνα μπάσκετ θα πάμε στη Λεωφόρο να παρακολουθήσουμε όλοι μαζί τον αγώνα με τον ακατανόμαστο. Από τους συνδέσμους μας δεν θα πάει κανείς στο γήπεδο, κανείς δεν θέλει να συμμετάσχει σε αυτήν την κωμωδία που έχουν στήσει οι παίχτες και η διοίκηση.

Η αποχή ισχύει μόνο για το ντέρμπι και όχι για όλα τα παιχνίδια…

ΑΘΗΝΑ ΘΥΡΑ 13
ΚΑΜΑΤΕΡΟ ΘΥΡΑ 13
ΠΑΤΗΣΙΑ ΘΥΡΑ 13
WEST BLOCK ΘΥΡΑ 13
ΘΥΡΑ 13 ΕΠΑΡΧΙΑΣ´´.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα