Οι ευχές της ΑΕΚ στον Ντέμη Νικολαΐδη (pic)

Οι ευχές της ΑΕΚ στον Ντέμη Νικολαΐδη (pic)

Gazzetta team
Οι ευχές της ΑΕΚ στον Ντέμη Νικολαΐδη (pic)

bet365

Ο Ντέμης Νικολαΐδης γιορτάζει τα γενέθλιά του και η ΠΑΕ ΑΕΚ με ανάρτηση στα social media έστειλε τα χρόνια πολλά σε έναν εκ των κορυφαίων σκόρερ στην ιστορία των κιτρινόμαυρων.

Επιστροφή* 100% στον αγώνα Ντόρτμουντ - Μπαρτσελόνα και αμέτρητα ειδικά στοιχήματα! (21+)

Η ανάρτηση της ΑΕΚ στα social media:

«Τα 46 του χρόνια κλείνει σήμερα ο Ντέμης Νικολαΐδης, ένας από τους κορυφαίους σκόρερ στην ιστορία της ομάδας μας. Φόρεσε τη φανέλα της ΑΕΚ από το 1996 έως το 2003 και σε 246 επίσημους αγώνες πετυχε 158 γκολ. Ήταν πρώτος σκόρερ του πρωταθλήματος το 1999 με 22 γκολ, ενώ είναι ο πρώτος σκόρερ της ΑΕΚ στην Ευρώπη με 26 τέρματα. Μετά το τέλος της ποδοσφαιρικής του καριέρας διετέλεσε πρόεδρος της ομάδας την τετραετία 2004-2008 σε μια πολύ δύσκολη συγκυρία για την ΑΕΚ. Φόρεσε 57 φορές τη φανέλα της Εθνικής Ελλαδος με 17 γκολ, ενώ ήταν μέλος της ομάδας που κατέκτησε το Euro του 2004 στην Πορτογαλία».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα