Μάνος: Σκοράρει ή «φτιάχνει» γκολ κάθε 68'!

Μάνος: Σκοράρει ή «φτιάχνει» γκολ κάθε 68'!

Γιώργος Ντυμένος
Μάνος: Σκοράρει ή «φτιάχνει» γκολ κάθε 68'!

bet365

Ο 25χρονος φορ φαίνεται πως σεληνιάζεται με τη φανέλα του ΟΦΗ και οι επιδόσεις του στο πρωτάθλημα προκαλούν... ίλιγγο
Είναι ορισμένες φορές που «κουμπώνεις» κάπου. Είτε αυτό λέγεται σχέση, παρέα αλλά και ομάδα. Που σου... ταιριάζει, σε απελευθερώνει και η άνεση που νιώθεις αποτυπώνεται μέσα στο γήπεδο. Η περίπτωση του Δημήτρη Μάνου προβάλει ως μία άκρως χαρακτηριστική. Ο 25χρονος κατάγεται από τα Τρίκαλα, τον είδαμε πρώτη φορά στη Βέροια, αλλά κακά τα ψέμματα οι περισσότεροι νομίζουν πως είναι κρητικός.
Οι εμφανίσεις του με τον ΟΦΗ σε επίπεδο πρωταθλήματος δεν προβάλουν απλά, είναι εξαιρετικές και εφόσον παραμείνει (είναι δανεικός με οψιόν αγοράς), είναι μαθηματικά βέβαιο πως θα γράψει το όνομά του με «χρυσά γράμματα» στην ιστορία του συλλόγου.
Πάμε λοιπόν στο παρασύνθημα. Οταν αναφερόμαστε σε «εννιάρι», το πρώτο πράγματα που κοιτάμε και ορθώς, είναι τα τέρματα που έχει σημειώσει και μετά τις ασίστ που μοιράζει. Αυτό μετράει και ο επιθετικός «τρέφεται» με το γκολ. Ας δούμε λοιπόν τους αριθμούς του Μάνου όταν παίζει με τον ΟΦΗ, πάντα σε επίπεδο πρωταθλήματος. Είναι πιο αντιπροσωπευτικό.
Ντεμπουτάρισε στις 6 Νοεμβρίου του 2016 στην τότε Football League, σε ένα 2-2 με την Καλλονή. Εκείνη τη σεζόν αγωνίστηκε σε 27 ματς, βρήκε στόχο 10 φορές και έδωσε 6 τελικές πάσες, σε συνολικά 1.415 λεπτά συμμετοχής. Δεν ήταν η «κολόνα» βασικός, κάτι που συνέβη την επόμενη χρονιά, οπότε έκανε θραύση. Σε 26 εμφανίσεις του και 2.199', το κοντέρ του έγραψε 27 γκολ και 10 ασίστ, κάτι που τον αναγόρευσε σε MVP και οδήγησε την ομάδα του στην άνοδο. Εκείνος «εξαργύρωσε» την παρουσία του με τη μετακίνησή του στον Ολυμπιακό και αποχαιρέτησε τον ΟΦΗ, προσωρινά όπως αποδείχθηκε εκ των υστέρων, με 37 γκολ και 16 ασίστ σε 53 μόλις συμμετοχές και 3.614 λεπτά συμμετοχής.
Στους «ερυθρόλευκους» έμεινε μέχρι τον Γενάρη, ακολούθησε ο δανεισμός του στον ΠΑΣ Γιάννινα και το καλοκαίρι επέστρεψε στα γνώριμα λημέρια του «Γεντί Κουλέ». Πλέον όμως για τα «σαλόνια». Στα πρώτα 3 παιχνίδια της χρονιάς βρήκε στόχο ισάριθμες φορές και «έφτιαξε» ακόμη ένα γκολ, σε συνολικά 266' που βρέθηκε στο γήπεδο.
Πάμε τώρα στη σούμα. Ο νεαρός έχει παίξει αθροιστικά σε 56 αγώνες πρωταθλήματος με τον ΟΦΗ και σε 3.880 λεπτά συμμετοχής, όπου μετρά 40 τέρματα και 17 ασίστ. Αν κάνουμε τις σχετικές διαιρέσεις θα δούμε πως κατά μέσο όρο κάθε 68΄σκοράρει ή «φτιάχνει» κάποιο γκολ, επίδοση άκρως εξαιρετική, αφού δεν αφορά 5-10 παιχνίδια, αλλά 2 και πλέον χρονιές!
ΣΕΖΟΝΚΑΤΗΓΟΡΙΑΛΕΠΤΑΓΚΟΛ/ΑΣΙΣΤ
2016/17Β'1.415'10/6
2017/18Β'2.199'27/10
2019/20Α'266'3/1
ΣΥΝΟΛΟ3.880'40/17

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα