Πρόταση από Αυστραλία για Μπάσα

Πρόταση από Αυστραλία για Μπάσα

Βασίλης Βλαχόπουλος
Πρόταση από Αυστραλία για Μπάσα

bet365

Εξαιρετικά αμφίβολο είναι το μέλλον του Μίγκτζεν Μπάσα στον Άρη καθώς ο Αλβανός διεθνής έχει πρόταση από ομάδα της Αυστραλίας και δεν αποκλείεται να λυθεί το συμβόλαιό του.

Ο έμπειρος μέσος δεν συμπεριλαμβάνεται στα βασικά αγωνιστικά πλάνα του Άρη, αυτό αποδείχθηκε εξάλλου με την απόκτηση και του Αμπού Μπα ο οποίος είναι κλασικό αμυντικό χαφ. Στις συζητήσεις που έγιναν μεταξύ του Μπάσα με τον Θόδωρο Καρυπίδη δεν είχε βρεθεί η φόρμουλα για τη λύση της συνεργασίας, ωστόσο πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Μπάσα δέχθηκε πρόταση από ομάδα της Αυστραλίας και σκέφτεται σοβαρά το ενδεχόμενο της αποχώρησης. Αν το αποφασίσει, είναι βέβαιο ότι ο Άρης θα δώσει τη συγκατάθεσή του.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα